maciek moja wina
Źle policzyłem
Zwracam honor.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Spoko loko, już se podbiłem.
:
Panowie administrujący nie da się coś zrobić z tym muleniem Forum ?
Jakiś inny serwer, albo apdejcik jakiś, coś...
Normalnie masakra, co się dzieje
Jakiś inny serwer, albo apdejcik jakiś, coś...
Normalnie masakra, co się dzieje
:
Może zrzuta na inny serwer??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Panowie, administracja pilnie przygląda się obecnym problemom, ba .. nawet wykonaliśmy telefon do home.pl i obrzuciliśmy ich stekiem inwektyw
W planach mamy jeszcze wysłanie tam jednego Silnorękiego
Oficjalna wersja brzmi:
Komunikat techniczny:
"Informujemy, że w dniach 25-27.03.2013 planowana jest aktualizacja silnika baz danych MySQL (do wersji 5.5.30)."
Jeśli do jutra nic się nie poprawi - rozważymy również opcję przenosin na inny serwer.
Stay tuned
W planach mamy jeszcze wysłanie tam jednego Silnorękiego
Oficjalna wersja brzmi:
Komunikat techniczny:
"Informujemy, że w dniach 25-27.03.2013 planowana jest aktualizacja silnika baz danych MySQL (do wersji 5.5.30)."
Jeśli do jutra nic się nie poprawi - rozważymy również opcję przenosin na inny serwer.
Stay tuned
:
Zobaczymy jak zareagują...
:
Be patient my friend tez dobrze brzmi
Tomek napisał/a: |
Stay tuned |
Be patient my friend tez dobrze brzmi
:
Jakaś reorganizacja była w kolejności tematów?
Czy to u mnie się coś poprzestawiało?
Czy to u mnie się coś poprzestawiało?
:
No chyba nie bardzo drobnego i to jakoś przed chwilą - zupełnie się pogubiłem, myślałem że mnie wylogowało i gdzieś na insze forum przerzuciło
A PA był wczoraj przecie
A PA był wczoraj przecie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dlatego wczoraj nie robiliśmy nic
goTomek napisał/a: |
A PA był wczoraj przecie |
Dlatego wczoraj nie robiliśmy nic
:
O. faktycznie. To ja widziałem mniejsze zmiany.
Ale w sumie wydają się całkiem sensowne. Mi pasuje
[ Dodano: 2013-04-02, 11:01 ]
A to jak już mieszacie w tej kwestii, to może byście zrobili taki mały ficzer jak różny odcień tematów/wątków (w sensie co drugi jaśniejszy/ciemniejszy). Wtedy łatwiej będędzie przyporządkować informacje na drugim końcu tabelki (informacje o ostatnim poście itd)
Ale w sumie wydają się całkiem sensowne. Mi pasuje
[ Dodano: 2013-04-02, 11:01 ]
A to jak już mieszacie w tej kwestii, to może byście zrobili taki mały ficzer jak różny odcień tematów/wątków (w sensie co drugi jaśniejszy/ciemniejszy). Wtedy łatwiej będędzie przyporządkować informacje na drugim końcu tabelki (informacje o ostatnim poście itd)
:
Obawiam się, że nie jest to takie proste
Panie i Panowie:
Świąteczne porządki na forum obejmują:
1. Utworzenie nowej kategorii "Welcome to the real world" - zawierającej informacje dla początkujących, pomocną dłoń admina, itp. W założeniu taki techniczny dział ma to być.
2. Przeniesienie działów ogólnozegarkowych z kategorii "Za wielkim murem" do "Poza wielkim murem" (czyli naszego działu ogólnego), gdyż ponieważ dotyczą one zegarków i akcesorii wszelkiej maści - nie tylko chińskich.
3. Utworzenie kategorii "Magiel", gdzie przekupki siedzą i plotą na tematy niezwiązane z zegarkami Znaczy wszystko, co nie pasuje do innych działów
Szymon napisał/a: |
różny odcień tematów/wątków (w sensie co drugi jaśniejszy/ciemniejszy) |
Obawiam się, że nie jest to takie proste
Panie i Panowie:
Świąteczne porządki na forum obejmują:
1. Utworzenie nowej kategorii "Welcome to the real world" - zawierającej informacje dla początkujących, pomocną dłoń admina, itp. W założeniu taki techniczny dział ma to być.
2. Przeniesienie działów ogólnozegarkowych z kategorii "Za wielkim murem" do "Poza wielkim murem" (czyli naszego działu ogólnego), gdyż ponieważ dotyczą one zegarków i akcesorii wszelkiej maści - nie tylko chińskich.
3. Utworzenie kategorii "Magiel", gdzie przekupki siedzą i plotą na tematy niezwiązane z zegarkami Znaczy wszystko, co nie pasuje do innych działów
:
To Administracja popłynęła z plusami dodatnimi i ujemnymi
Może w ogóle oddzielny dział: "Zady i Walety"
Może w ogóle oddzielny dział: "Zady i Walety"
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Kuna teraz to jest dopiero magiel, czuje się jak w supermarkecie. Jak człowiek ogarnie wszystko co, gdzie i jak, to mu kuna znowu wszystko pozmieniają