Na allegru jest taki sportowo-elegancik z szafirem na 5M63 w dobrej cenie.
http://allegro.pl/seiko-n...html#tabsAnchor
Odpowiedz do tematu
:
„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
tylko jakoś zdjęcia nie odpalają
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-15, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
ciniol napisał/a: |
tylko jakoś zdjęcia nie odpalają |
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-15, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
:
tylko to jedno to mi sie otwiera ale reszta sztuk 4 już nie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja przeniosę ten temat do japońskich, bo jest zbyt monolityczny jak na ten dział.
:
Ostatnio zmieniony przez mnihu 2012-04-15, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Jakby był na bransie to był mój. Kliknąłeś? Bo sprzedany już.
Ostatnio zmieniony przez mnihu 2012-04-15, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Ale się sprzedał...
Ciekawe, kto kupił
Ciekawe, kto kupił
:
Ciekawe czy ktoś ze śledzących temat
:
i jak się ujawni to bana mu
mnihu napisał/a: |
Ciekawe czy ktoś ze śledzących temat |
i jak się ujawni to bana mu
:
No kuna czekamy , który to zakup zrobił no
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
i jak się ujawni to bana mu |
No kuna czekamy , który to zakup zrobił no