Odpowiedz do tematu
:
Na Parnisie też jest taki niebieskawy antyrefleks. Prawdę mówiąc jest mało widoczny, i wogóle nie przeszkadza. Poza tym wicie-rozumicie, antyrefleks należy się tylko zegarkowej arystokracji, to musi dobrze wyglądać !!
:
Oczywiście przeciw koronce nie mam nic, ale lubię koronki od Vodolaza,ze względu na jej marynistyczny charakter. Piloty maja charakterystyczne koronki typu "diament", divery olbrzymie koronki w postaci "frezu" a Vodolaz ma koronkę która jednoznacznie kojarzy się z kabestanem, rodzajem windy używanej na statkach. Antyrefleks w żadnym razie nie przeszkadza, nadaje wręcz jak to powiedział Alamo arystokratyczny wygląd
:
Powiem ci w tajemnicy że mam już "speszjal prajs for maj frjend" na tego gagatka Ino "sie wochom"...
:
No to nie masz się nad czym zastanawiać, będziesz zadowolony, a jak Ci nie podpasuje to go odkupię po okazyjnej cenie to sobie jakiegoś moda zrobię. Ja na razie nakładam sobie embargo na zakup czasomierzy... przerażająca jest siła nałogu
:
No dobra. Zmusiłeś mnie! - i wszyscy świadkami. W końcu, czy sobie kupię na miesiąc 6, czy 7 zegarków - to jż jest statystycznie pomijalny bład pomiaru !
:
od przybytku głowa nie boli
:
jesteście bezlitśni ... Moja żona już mi dziś oznajmiła że od jutra na zegarkach zupę gotuje ...
:
Powiedz Żonie że to lokata kapitału i kup kwiaty lub kolczyki
:
tylko nie idź z nią po te zakupy kolczyków bo znowu zegarków naznosisz
:
Mówiłem, nałóg to straszna rzecz, własne zegarki będzie musiał jeść. Alamo trzymaj się jesteśmy z Tobą
:
Nawet bym wziął wasze złośliwości do siebie, gdyby nie to że po pierwsze to ja gotuję, po drugie żeby się buty nie zamieniły w fotel ... Ale pomyślcie jaką wtedy będę miał traumę, i jak bardzo będę się musiał pocieszyć ...!!
:
Udało mi się uchwycić na fotce błękit antyrefleksu, kolor jest intensywny bo odbija tło podsufitki w samochodzie. Tak intensywny efekt udało mi się uzyskać tylko w aucie.
http://img168.imageshack.us/i/snc00745.jpg/
http://img168.imageshack.us/i/snc00745.jpg/
:
Bo to wszak jest auto-matic
sszwedo napisał: |
Tak intensywny efekt udało mi się uzyskać tylko w aucie. |
:
Nie wiem jak wam, ale jak zobaczyłem to zdjęcie, to przypomniała mi się scena, gdy astronauci na stacji kosmicznej patrzyli na Ziemię.
:
Odpowiedz do tematu
Łukasz, też miałem takie kosmiczne skojarzenie, ten kolor na fotkach wyszedł taki jakiś nijaki, w rzeczywistości bardziej przypominał fioletowy, podobny do tego jaki maja soczewki w obiektywach aparatów fotograficznych.