Jak się zgadzasz, to znaczy, że wszystko z Tobą OK, a nie źle
Co gorsza, ja się wczoraj zgadzałem z Twoimi propozycjami. I to już jest groźne
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Oczywiście , mój głos na TAK
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
zinajda, tu raczej nie ma mowy o takim podtekscie
Ja jednka pamietalbym o tym, ze przy PZL pracowali nasi forumowicze. Tym razem staramy sie do zespolu wlaczyc doswiadczonych grafikow z innego forum. Fajnie, ze mozna polaczyc ich pomysly z naszymi, ich doswiadczenie z naszym. Split zalozyl ta ankiete zeby poznac nasze opinie. O to chodzi w takim projekcie zeby o wszystkich kwestiach decydowac wspolnie. Pojawila sie taka mysl, wiec ja w tym temacie wspolnie omawiamy
PS: Santino i Chomior, ale wy zgodni
Ja jednka pamietalbym o tym, ze przy PZL pracowali nasi forumowicze. Tym razem staramy sie do zespolu wlaczyc doswiadczonych grafikow z innego forum. Fajnie, ze mozna polaczyc ich pomysly z naszymi, ich doswiadczenie z naszym. Split zalozyl ta ankiete zeby poznac nasze opinie. O to chodzi w takim projekcie zeby o wszystkich kwestiach decydowac wspolnie. Pojawila sie taka mysl, wiec ja w tym temacie wspolnie omawiamy
PS: Santino i Chomior, ale wy zgodni
:
Karol, tylko po co mamy włączać kogoś na siłę do NASZEGO projektu?
:
No to niech ci "doświadczeni graficy z innego forum" projektują za pieniądze na INNM FORUM
Ten "argument" mnie położył na skorupę normalnie
Karolewskiej napisał/a: |
Tym razem staramy sie do zespolu wlaczyc doswiadczonych grafikow z innego forum. |
No to niech ci "doświadczeni graficy z innego forum" projektują za pieniądze na INNM FORUM
Ten "argument" mnie położył na skorupę normalnie
:
otototo... +1
Santino napisał/a: |
Karol, tylko po co mamy włączać kogoś na siłę do NASZEGO projektu? |
otototo... +1
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Płacenie za projekt - NIE.
Powyższe - jak najbardziej.
split napisał/a: |
Zwycięzca mógłby także otrzymać pierwszeństwo w wyborze nunerka licytacji - jako bonus. |
Powyższe - jak najbardziej.
:
Że na siłę to bym nie powiedział Nikt przecież nikogo nie zmusza, do pomocy i wzięcia udziału ! Nie wszyscy znamy się na projektowaniu, grafice i oprogramowaniu do tego celu - czemu mamy zamykać się i nastawiać negatywnie na pomoc z zewnątrz? Jeśli grafik miałby pomóc w zwizualizowania naszych, wspólnych, forumowych pomysłów - to czemu nie??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale przecież NIKT nie napisał, że nie przyjmiemy pomocy!
Każdy, kto ma chęć, może się w projekt zaangażować!
ALE NIEODPŁATNIE I DOBROWOLNIE!
Każdy, kto ma chęć, może się w projekt zaangażować!
ALE NIEODPŁATNIE I DOBROWOLNIE!
:
+ 1000, to forum hobbystyczne a nie komercyjne.
Santino napisał/a: |
ALE NIEODPŁATNIE I DOBROWOLNIE! |
+ 1000, to forum hobbystyczne a nie komercyjne.
:
Alamo, no troche zes pojechal bo zes wyrwal z calosci wypowiedzi
napisalem cos dalej.... "Split zalozyl ta ankiete zeby poznac nasze opinie. O to chodzi w takim projekcie zeby o wszystkich kwestiach decydowac wspolnie. Pojawila sie taka mysl, wiec ja w tym temacie wspolnie omawiamy"
dlatego tez prosze bez takiego tonu w kierunku samych grafikow bo moga sie czuc niezrecznie. Zapytalismy o to bez ich wiedzy, zeby wspolnie omowic ta kwestie
napisalem cos dalej.... "Split zalozyl ta ankiete zeby poznac nasze opinie. O to chodzi w takim projekcie zeby o wszystkich kwestiach decydowac wspolnie. Pojawila sie taka mysl, wiec ja w tym temacie wspolnie omawiamy"
dlatego tez prosze bez takiego tonu w kierunku samych grafikow bo moga sie czuc niezrecznie. Zapytalismy o to bez ich wiedzy, zeby wspolnie omowic ta kwestie
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-10, 08:48, w całości zmieniany 1 raz
No dobra, a jeśli ustalimy, że do zegarków mają być dołączone paski handmejd robione przez Nicka czy Stacha, to chłopaki również mają tworzyć je w czynie społeczno-forumowym?
Argument komercyjności tu zupełnie nie pasuje imo, bo nie tworzymy projektu do szerokiej sprzedaży
Argument komercyjności tu zupełnie nie pasuje imo, bo nie tworzymy projektu do szerokiej sprzedaży
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-10, 08:48, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks1984, 1. To chyba jednak nie jest to samo...
2. Koncepcja była już rozważana przy PZL'ce i upadła.
2. Koncepcja była już rozważana przy PZL'ce i upadła.
:
mysle, ze nie - tak samo jak mechanizmy i koperty beda kupowane od dostawcow zewnetrznych, tak samo i paski - ale pewnie jakis rabat dostaniemy przy wiekszym zakupie
Iks1984 napisał/a: |
No dobra, a jeśli ustalimy, że do zegarków mają być dołączone paski handmejd robione przez Nicka czy Stacha, to chłopaki również mają tworzyć je w czynie społeczno-forumowym?
|
mysle, ze nie - tak samo jak mechanizmy i koperty beda kupowane od dostawcow zewnetrznych, tak samo i paski - ale pewnie jakis rabat dostaniemy przy wiekszym zakupie
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
To czy mamy za cokolwiek płacić to nasza decyzja.
To czy ktokolwiek chciałby za udzieloną pomoc gratyfikacji, to jego decyzja.
Są ludzie w to zaangażowani, robiący to dla frajdy, przyjemności, chęci dania od siebie.
I super. Ale zapraszając "obcych" do projektu należało postawić takie pytanie.
Po to, aby później, kiedyś, nie było niesnasek.
Wierzę w to, że wszyscy zaangażowani nie będą zainteresowani dobrami materialnymi w zamian za swoją pomoc. Ale, jak wspomniałem wszyscy są pewni "swoich"
Nowi uczestnicy projektu sami podejmą decyzję, czy chcą, czy nie - współpracować.
I jak ktoś wspomniał, wytworzyła sie niezręczna sytuacja. Ktoś może pomyśleć, że Dominik chce na siłę komuś płacić, albo, że ktoś nic nie zrobi za darmo...
A tak nie jest
Żyjemy w wolnym kraju, dlatego jest pytanie, jest odpowiedź.
Nie uważam, aby nalezaló kogokolwiek piętnować, czy dąsać się.
Sprawa się wyjaśni, wszyscy będą zadowoleni - mam nadzieję.
Mnie osobiście zależy, aby to był nasz projekt, zrobiony przez nas dla nas. I tak niechybnie będzie
To czy ktokolwiek chciałby za udzieloną pomoc gratyfikacji, to jego decyzja.
Są ludzie w to zaangażowani, robiący to dla frajdy, przyjemności, chęci dania od siebie.
I super. Ale zapraszając "obcych" do projektu należało postawić takie pytanie.
Po to, aby później, kiedyś, nie było niesnasek.
Wierzę w to, że wszyscy zaangażowani nie będą zainteresowani dobrami materialnymi w zamian za swoją pomoc. Ale, jak wspomniałem wszyscy są pewni "swoich"
Nowi uczestnicy projektu sami podejmą decyzję, czy chcą, czy nie - współpracować.
I jak ktoś wspomniał, wytworzyła sie niezręczna sytuacja. Ktoś może pomyśleć, że Dominik chce na siłę komuś płacić, albo, że ktoś nic nie zrobi za darmo...
A tak nie jest
Żyjemy w wolnym kraju, dlatego jest pytanie, jest odpowiedź.
Nie uważam, aby nalezaló kogokolwiek piętnować, czy dąsać się.
Sprawa się wyjaśni, wszyscy będą zadowoleni - mam nadzieję.
Mnie osobiście zależy, aby to był nasz projekt, zrobiony przez nas dla nas. I tak niechybnie będzie