Nareszcie dorwałem fotki swojego Seiko. Fotki biurkowe ukazujące idealnie paprochy w trybie macro. Fotki wodne idealnie maskują paproszki
Odpowiedz do tematu
: Seiko SKX007
:
Kuba, musisz zmniejszyć format zdjęć, to forum nie dopasowuje zdjęć do rozmiaru strony, najbardziej optymalny format to 800 x 600 , jeśli używasz imageshack, możesz użyć opcji resize image.
Noo teraz o wiele lepiej, ta druga fotka"podwodna" , ekstra wyszła.
Noo teraz o wiele lepiej, ta druga fotka"podwodna" , ekstra wyszła.
:
SKX - klasunia , choć mnie kręcą te starsze divery Seiko. Za tą kasę co on kosztuje - chyba nie da sie kupić nic lepszego
:
Ech, piękny klasyk...
:
Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa o Seikaczu Jak go dostałem potrafił zrobić 10 minut na dobę, ale po porządnym przeglądzie chodzi jak młody byczek
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
..to i ja wrzucę foto mojego "maleństwa":
----------
Poprawiłem zdjęcie - Maxio
----------
Poprawiłem zdjęcie - Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetne zdjęcie
:
Ten zegarek jest idealnie fotogeniczny Gratuluje Corten
A tu jeszcze jeden wodniak:
A tu jeszcze jeden wodniak:
:
Piękne zdjęcia wspaniałych zegarków.
Gratulacje.
Gratulacje.
:
W piątek byłem na imprezie firmowej. I swoim nowym od pewnego czasy zwyczajem gapiłem się na te nadgarstki, zastanawiając się na czym też kierownicy i dyrektorzy odczytują czas.. Miłe zaskoczenie - namierzyłem znów kolejną starą "5" seiko a poza tym.. zalew kwarcowych tissotów i innych perfectów (serio!) .
I wiecie co powiem? Ze swoim SKX 'em czułem się kurcze nieswojo nieco. Nie dość że wielki (w porównaniu do współbiesiadników) to jeszcze gruby (również w porównaniu do..).. Dobrze, że nie wziąłem Monstera lub - o zgrozo - Tritona...
I wiecie co powiem? Ze swoim SKX 'em czułem się kurcze nieswojo nieco. Nie dość że wielki (w porównaniu do współbiesiadników) to jeszcze gruby (również w porównaniu do..).. Dobrze, że nie wziąłem Monstera lub - o zgrozo - Tritona...
:
To jest dowód na to, że ludzie nie zwracają uwagi na takie coś jak zegarek i wystarczy im byle Perfect. Ale uważam, że dyrektor czy prezes skoro pełni taką funkcję, zarabia więcej od innych i ogólnie jego status majątkowy jest wyższy to i zegarek powinien mieć porządny bo wyobraźmy sobie dyrektora/prezesa w merolku albo bmw pod krawatem a na łapce Perfect...
:
Niestety, ale to smutna rzeczywistość. Jeśli świadomość dobrego garnituru i ogólnie ubrania roboczego już w Polakach wzrosła, to świadomość zegarkowa stoi na żenująco niskim poziomie...
:
Ale wiecie, to już nie o to chodzi , tylko o to, że SKX007 wyglądał jak olbrzym!!!!
To mnie bolało. Zaznaczam - spotkanie w strojach nieformalnych.
A że do garnka kierownictwo wyższego szczebla nosi głównie casio i perfecty, a ostatnio sporo tissotów kwarcowych widzę (najwidoczniej szczyt możliwości) to inna sprawa..
To mnie bolało. Zaznaczam - spotkanie w strojach nieformalnych.
A że do garnka kierownictwo wyższego szczebla nosi głównie casio i perfecty, a ostatnio sporo tissotów kwarcowych widzę (najwidoczniej szczyt możliwości) to inna sprawa..
:
Zauważyłem u siebie od jakiegoś roku, że pierwsze na co zwracam uwagę to co nosi rozmówca na nadgarstku.
Zdarza mi się obracać w naprawdę różnych kręgach, i jak na razie nie ma rewelacji. Zdarzy się czasami jakiś atlantic, a tak poza tym kwarcowa nędza
Zdarza mi się obracać w naprawdę różnych kręgach, i jak na razie nie ma rewelacji. Zdarzy się czasami jakiś atlantic, a tak poza tym kwarcowa nędza
:
Odpowiedz do tematu
Mam dokładnie to samo co Ty Wahin - nawet za kobietami przestałem się oglądać, tylko na nadgarstki patrzę.