Ale to mnie rozje****
"Dla mniej obeznanych - jest to automat, czyli zegarek pracuje jak się go nosi, po pelnym nakręceniu posiada rezerwę chodu ok 40 godzin, czyli zdjęty z ręki będzie chodził przez 40 godzin."
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Oj, czepiasz się - hangarowy blue smoking typu 'najdłuższy rozporek świata' też może być.
J.
PS: A Strix walnął opis lepiej niż sam Sienkiewicz
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-04-30, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Yakovlev napisał/a: |
Zalicytuję ale dodajesz ten frak, do którego zakładany był zegarek |
Oj, czepiasz się - hangarowy blue smoking typu 'najdłuższy rozporek świata' też może być.
J.
PS: A Strix walnął opis lepiej niż sam Sienkiewicz
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-04-30, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Nomex czy ordynarny drelich?
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
A fe! Kitrana bawełna ze starych zapasów - sam styl i szyk
Ja nie licytuję - w moim smokingu zrobił sie drenaż na dupie.
J.
chomior napisał/a: |
Nomex czy ordynarny drelich? |
A fe! Kitrana bawełna ze starych zapasów - sam styl i szyk
Ja nie licytuję - w moim smokingu zrobił sie drenaż na dupie.
J.
:
No ciekawe Strixie za ile uda ci się go opchnąć
Kiedyś ktoś marynę na licytacji sprzedał za 560 pln, więc nie zdziwiłbym się gdyby tu było podobnie
Kiedyś ktoś marynę na licytacji sprzedał za 560 pln, więc nie zdziwiłbym się gdyby tu było podobnie
:
Oj tam, oj tam... w jednym mailu mialem pytanie cyt: "Czy jak została odkręcona przykrywka do zrobienia zdjęcia wnętrza zegarka to potem zegarek znowu będzie można zanużać i bedzie szczelny jak fabrycznie? Czy rezerwa nakręcenia starcza na pewno tylko na 40 godzin bo czasami nie mam potrzeby zakładania zegarka przez weekend i możne jednak rezerwa starczy na 48godzin i nie trzeba będzie ustawiać w poniedziałek przed pracą jak stanie?" Ostatecznie poprosilem czlowieka zeby nie licytowal, bo zegarek nie spełni jego oczekiwań...
s
Ale to mnie rozje**** |
Oj tam, oj tam... w jednym mailu mialem pytanie cyt: "Czy jak została odkręcona przykrywka do zrobienia zdjęcia wnętrza zegarka to potem zegarek znowu będzie można zanużać i bedzie szczelny jak fabrycznie? Czy rezerwa nakręcenia starcza na pewno tylko na 40 godzin bo czasami nie mam potrzeby zakładania zegarka przez weekend i możne jednak rezerwa starczy na 48godzin i nie trzeba będzie ustawiać w poniedziałek przed pracą jak stanie?" Ostatecznie poprosilem czlowieka zeby nie licytowal, bo zegarek nie spełni jego oczekiwań...
s
:
Nie bardzo praktyczny. Zwłaszcza jak biegniesz do toalety na "dwójkę"
Oj, trzeba się spieszyć
Nie wierzę. Powiedz, że to żart. No proszę, skłam, że to żart
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2011-04-30, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. napisał/a: |
[
Oj, czepiasz się - hangarowy blue smoking typu 'najdłuższy rozporek świata' też może być. |
Oj, trzeba się spieszyć
strix napisał/a: |
Oj tam, oj tam... w jednym mailu mialem pytanie cyt: "Czy jak została odkręcona przykrywka do zrobienia zdjęcia wnętrza zegarka to potem zegarek znowu będzie można zanużać i bedzie szczelny jak fabrycznie? Czy rezerwa nakręcenia starcza na pewno tylko na 40 godzin bo czasami nie mam potrzeby zakładania zegarka przez weekend i możne jednak rezerwa starczy na 48godzin i nie trzeba będzie ustawiać w poniedziałek przed pracą jak stanie?" Ostatecznie poprosilem czlowieka zeby nie licytowal, bo zegarek nie spełni jego oczekiwań... s |
Nie wierzę. Powiedz, że to żart. No proszę, skłam, że to żart
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2011-04-30, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Z czasem daje się przetrenować - parę lat robiło się w "dyplomacji"
J.
Oj, trzeba się spieszyć |
Z czasem daje się przetrenować - parę lat robiło się w "dyplomacji"
J.
:
No nie, najgorsze, ze po pierwszej wymianie maili podalem mu komorke - chcial zadac wiecej pytan... Po 2 rozmowach musialem wylaczyc dzwonek w telefonie na kilka godzin, bo zachowywal sie jakby mial na ten zegarek wydac dorobek zycia a co gorsza, bez tego zegarka dalszego zycia sobie nie wyobrazal... Mowiac krotko trafilem na lekkiego psychola...
Czino - nie spodziewam sie takiego podbicia, tym bardziej, ze koniec w niedziele o 8 rano - srednia pora na siedzenie przed kompem W kazdym razie juz na tym etapie mi sie zwrocil wiec jest OK.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-30, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie wierzę. Powiedz, że to żart. No proszę, skłam, że to żart |
No nie, najgorsze, ze po pierwszej wymianie maili podalem mu komorke - chcial zadac wiecej pytan... Po 2 rozmowach musialem wylaczyc dzwonek w telefonie na kilka godzin, bo zachowywal sie jakby mial na ten zegarek wydac dorobek zycia a co gorsza, bez tego zegarka dalszego zycia sobie nie wyobrazal... Mowiac krotko trafilem na lekkiego psychola...
Czino - nie spodziewam sie takiego podbicia, tym bardziej, ze koniec w niedziele o 8 rano - srednia pora na siedzenie przed kompem W kazdym razie juz na tym etapie mi sie zwrocil wiec jest OK.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-30, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Strix kufa,robimy interesy.Ja Ci bede podrzucal zlomki,a Ty je powystawiasz na allegro i pierwszy milion mamy do gwiazdki
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
strix
Ważne rzeczy dwa razy, a na wszelki wypadek powtórzyć trzeci raz nie zawadzi.
"...przypominam... pasek nie wchodzi w zakres licytacji"
http://allegro.pl/niesamo...1592443818.html
Ważne rzeczy dwa razy, a na wszelki wypadek powtórzyć trzeci raz nie zawadzi.
"...przypominam... pasek nie wchodzi w zakres licytacji"
http://allegro.pl/niesamo...1592443818.html
:
Koledzy co powiecie o tym zegarku,składak (licytowałem ale nie wyszło)?KLIK I czemu Rosjanin kupuje u nas
:
Między innymi dlatego, że u nas można znaleźć lepiej odpicowane niż u nich, a u nich sprzedać 3-5 razy drożej niż u nas, i to w $$$.
Zerknij na mołotok.ru zobaczysz różnicę.
buran napisał/a: |
Koledzy co powiecie o tym zegarku,składak (licytowałem ale nie wyszło)?KLIK I czemu Rosjanin kupuje u nas |
Między innymi dlatego, że u nas można znaleźć lepiej odpicowane niż u nich, a u nich sprzedać 3-5 razy drożej niż u nas, i to w $$$.
Zerknij na mołotok.ru zobaczysz różnicę.
:
Ale takiego jeszcze nie widziałem,tarcza starta ale takiego układu indeksów też nie widziałem,no i dekiel chyba ultra rzadki.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-05-01, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
yakovlev - Trza powtorzyc, bo ten pasek podwaja wartosc tego zegarka a dla niektorych zegarek to zegarek i pasek wiec zaslepieni jego pieknem, niesamowitoscia i fenomenalnoscia mogli by kupic i robic problemy Niestety oryginalne paski sie rozpadly od patrzenia i skorka i guma
s,
s,
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-05-01, 18:20, w całości zmieniany 1 raz