Nowość tym razem z Szanghaju.
Odpowiedz do tematu
: Shanghai 2L27-1
:
Fajny.Werk też masz na focie?
:
Niestety nie. Zawsze staram się zapodawać zdjęcia mechanizmów, jeśli znajdę. Ten ma nieporzeźroczysty dekiel, a autorowi zdjęć nie chciało się widać zdejmować go.
:
On i przypomina jedną z komplikacji ST16 ... Czekajcie, poszukam zaraz.
Pomylka - żaden znany mi ST16 nie ma tak rozmieszczonych wskazań. Bo akurat to że Bejing ma werk z Tanjin mnie nie dziwi ...
Kurcze ... Wybaczcie ale miałem dziś tzw. "dzień konia" to i pod wieczór nie mam bystrość -1 ... Dopiero skumałem że to nie z Pekinu ten kawaler a z Szanghaju ...
Pomylka - żaden znany mi ST16 nie ma tak rozmieszczonych wskazań. Bo akurat to że Bejing ma werk z Tanjin mnie nie dziwi ...
Kurcze ... Wybaczcie ale miałem dziś tzw. "dzień konia" to i pod wieczór nie mam bystrość -1 ... Dopiero skumałem że to nie z Pekinu ten kawaler a z Szanghaju ...
:
O kurcze.:shock: Ten mi się wyjątkowo podoba.
podaj choć jakie wymiary
podaj choć jakie wymiary
:
To jest to!!!
:
Wygląd bardzo przyjemny , ciekawi mnie jednak co w środku cyka.
:
Odpowiedz do tematu
Szukałem dzisiaj trochę, ale za wiele nie znalazłem, dalej nie mam symbolu mechanizmu.
Wiem że jest to któraś z odmian ich sztandarowego automatu, w zależności od wersji mają od 35 do 41 kamieni.
Wiem że jest to któraś z odmian ich sztandarowego automatu, w zależności od wersji mają od 35 do 41 kamieni.