http://www.watchwallpapers.com/gen22e.htm
Mnóstwo różnych, same mikrosy i Doxa
Odpowiedz do tematu
:
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2022-07-06, 07:57, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2022-07-06, 07:57, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Technicznie wow... ale wizualnie imo jeszcze brzydsze od poprzedniego rekordzisty
:
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2022-07-06, 07:43, w całości zmieniany 1 raz
Fajny
Mogliby takie mieć w sklepiku przymuzealnym w Maranello
Zamiast badziewia
Mogliby takie mieć w sklepiku przymuzealnym w Maranello
Zamiast badziewia
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2022-07-06, 07:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Mogliby jeden do Muzeum przygarnąć żeby był
Sebastian napisał/a: |
Fajny
Mogliby takie mieć w sklepiku przymuzealnym w Maranello Zamiast badziewia |
Mogliby jeden do Muzeum przygarnąć żeby był
:
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2022-07-10, 06:22, w całości zmieniany 1 raz
Więcej (po polsku) o tym "wynalazku" tu -> https://www.komputerswiat...a-z-nog/9kv44vq
sztuka dla sztuki
sztuka dla sztuki
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2022-07-10, 06:22, w całości zmieniany 1 raz
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Szymon, zajebisty.
Sebastian, zapewne dawno wyprzedany. I nie do muzeum.
Sebastian, zapewne dawno wyprzedany. I nie do muzeum.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Tu też pasuje
:
Zenith taki piękny i włożyli mu ten mało użyteczny mechanizm. Ale to by żarło z cal 400
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Czemu mało użyteczny
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Sekundowa wskazówka robi obrót co sekundę, chrono jest na 60 minut. Pewnie fajnie wygląda przez pierwszy tydzień używania ale ja wolę 12h chrono z cal400. Do tego dochodzi kwestia mechanizmu chrono zasuwajacego na 50Hz.
Dorian06 napisał/a: |
Czemu mało użyteczny |
Sekundowa wskazówka robi obrót co sekundę, chrono jest na 60 minut. Pewnie fajnie wygląda przez pierwszy tydzień używania ale ja wolę 12h chrono z cal400. Do tego dochodzi kwestia mechanizmu chrono zasuwajacego na 50Hz.
:
Wskazówka sekundowa robi 1 obrót na 10 sekund.
Nie wiem w czym przeszkadza Ci chrono z f=50Hz.
arek314 napisał/a: | ||
Sekundowa wskazówka robi obrót co sekundę, chrono jest na 60 minut. Pewnie fajnie wygląda przez pierwszy tydzień używania ale ja wolę 12h chrono z cal400. Do tego dochodzi kwestia mechanizmu chrono zasuwajacego na 50Hz. |
Wskazówka sekundowa robi 1 obrót na 10 sekund.
Nie wiem w czym przeszkadza Ci chrono z f=50Hz.
:
Bo chce mieć 12h chrono, a ten jest idealny poza tym. Tak jak ich stalowy zegarek sportowy, zrobili subtarczę sekund i ta mała wskazówka robi obrót co 10s
Gdzie sens? Gdzie logika?
Gdzie sens? Gdzie logika?
:
Dla mnie to chrono jest fajny.
A Zenith Defy Skyline jest zajebisty.
arek314 napisał/a: |
Bo chce mieć 12h chrono, a ten jest idealny poza tym. Tak jak ich stalowy zegarek sportowy, zrobili subtarczę sekund i ta mała wskazówka robi obrót co 10s
Obrazek Gdzie sens? Gdzie logika? |
Dla mnie to chrono jest fajny.
A Zenith Defy Skyline jest zajebisty.
:
Odpowiedz do tematu
Wrzucajcie to więcej materiałów.
Bo na zlocie się okazało, że poziom edukacji wśród Kumotrów bardzo niski jest
Bo na zlocie się okazało, że poziom edukacji wśród Kumotrów bardzo niski jest