Odpowiedz do tematu
:
Już poszedłem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Fajny pazur
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
To jest w sumie charakterystyczny element wszystkich klamer tego producenta
I jeszcze bardzo wygodnie się zapina.
I jeszcze bardzo wygodnie się zapina.
:
Ta świetna.
Gdzie je dajo
Machu napisał/a: |
To jest w sumie charakterystyczny element wszystkich klamer tego producenta
I jeszcze bardzo wygodnie się zapina. [url=https://live.staticflickr.com/65535/49326257888_c109985f9c_c.jpg]Obrazek[/url] |
Ta świetna.
Gdzie je dajo
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Aktualnie Maddog chyba już skończył/zawiesił produkcje - strona internetowa zniknęła.
Można szukać używanych po forach i zatoce.
Można szukać używanych po forach i zatoce.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Jak dla mnie bomba - świetny sikor, mógłbym nosić
Woytec napisał/a: |
Obrazek |
Jak dla mnie bomba - świetny sikor, mógłbym nosić
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
:
:
Odpowiedz do tematu
Jarek wiesz, że jeden z ładniejszych Twoich zegarków
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91