Odpowiedz do tematu
:
Samolocik jest na deklu.
:
Faktycznie Gdzieś mi umknęło wcześniej to foto i zobaczyłem tylko to z przeszklonym
satanic666 napisał/a: |
Samolocik jest na deklu. |
Faktycznie Gdzieś mi umknęło wcześniej to foto i zobaczyłem tylko to z przeszklonym
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Qrna teraz juz nie wiem które wskazówki lepsze...
:
Abażury
pg22 napisał/a: |
Qrna teraz juz nie wiem które wskazówki lepsze... |
Abażury
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Braki logistyczne.
Mamy zamówione takie wersje mechanizmów od ponad roku, ale ich nie dostarczają.
Z braku laku, zrobiliśmy zapas tych z białym tłem, bo to się też broni, a nie chcieliśmy zostać z ręką w nocniku.
Jeśli je tylko zrobią, to natychmiast wysyłają.
To kwestia własnej estetyki, obie wyglądają dobrze. Mnie się na żywo abażury podobają bardziej.
Poza tym, to w sumie bez znaczenia, bo i tak dostaniecie dwa komplety wskazówek.
Jak się komuś znudzi, to przełoży.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2020-05-29, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Erolek napisał/a: |
Szkoda, że nie ma daty na czarnym tle, jak w projekcie. |
Braki logistyczne.
Mamy zamówione takie wersje mechanizmów od ponad roku, ale ich nie dostarczają.
Z braku laku, zrobiliśmy zapas tych z białym tłem, bo to się też broni, a nie chcieliśmy zostać z ręką w nocniku.
Jeśli je tylko zrobią, to natychmiast wysyłają.
Jacobi napisał/a: | ||
Abażury |
To kwestia własnej estetyki, obie wyglądają dobrze. Mnie się na żywo abażury podobają bardziej.
Poza tym, to w sumie bez znaczenia, bo i tak dostaniecie dwa komplety wskazówek.
Jak się komuś znudzi, to przełoży.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2020-05-29, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
:
z azurami wyglada super, biała data nie przeszkadza ale pewnie lepiej by wyglądało z czarną, sub sekunda mogła by być biała ale na to już za późno
:
no właśnie patrzę i patrzę, i napatrzyć się nie mogę Zegarek będzie mjut malyna. Tylko, kufa, które wskazówki wybrać? Na zdjęciu ładniej wychodzi z pełnymi, Krzysiek mówi, że z abażurem jest lepiej na żywca (a wołałem o abażury)
dobrze, że dwa zamówiłem
dobrze, że dwa zamówiłem
pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
Bardzo ładnie to zaczyna wyglądać
I oczywiście puste wskazówki lepsze
I oczywiście puste wskazówki lepsze
:
+1
A kolor sekundy to krytykował od początku.
A kolor sekundy to krytykował od początku.
Skate or die!
:
Dekle też?
ALAMO napisał/a: |
Poza tym, to w sumie bez znaczenia, bo i tak dostaniecie dwa komplety wskazówek. |
Dekle też?
:
Przezegar wyszedł - bierę
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
No taka była umowa, a widziałeś kiedys żeby my z mordy robili harmonijkę ?
Dwa dekle, dwa komplety wskazówek, pudło fortepian, dobry pasek, dobra klamerka.
pg22 napisał/a: |
Dekle też? |
No taka była umowa, a widziałeś kiedys żeby my z mordy robili harmonijkę ?
Dwa dekle, dwa komplety wskazówek, pudło fortepian, dobry pasek, dobra klamerka.
:
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2020-05-29, 21:23, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: | ||||||
Braki logistyczne. Mamy zamówione takie wersje mechanizmów od ponad roku, ale ich nie dostarczają. Z braku laku, zrobiliśmy zapas tych z białym tłem, bo to się też broni, a nie chcieliśmy zostać z ręką w nocniku. Jeśli je tylko zrobią, to natychmiast wysyłają.
To kwestia własnej estetyki, obie wyglądają dobrze. Mnie się na żywo abażury podobają bardziej. Ale się zacytowało moje na grubo jest. Mnie białe datowisko nie boli, i może być - jeśli będzie szybciej, w całości mi nawet konweniuje z temi abażurmi, Jak na zdjęciu. He - Mech to Szanghai? Poza tym, to w sumie bez znaczenia, bo i tak dostaniecie dwa komplety wskazówek. Jak się komuś znudzi, to przełoży. |
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2020-05-29, 21:23, w całości zmieniany 2 razy