>>>
Nie przywykłem do trybu rozkazującego i nie zwykłem tłumaczyć się w sytuacji, gdy zabrakło magicznego słowa -
proszę…
Jednak pokrótce odniosę się do wątku dotyczącego wyjątkowej bezawaryjności zegarków elektronicznych, w tym produktów marki
Casio…
Informacje w przedmiotowym zakresie można znaleźć na wortalach i forach internetowych, w tym: elektroda.pl i zegarkiclub.pl oraz portalach społecznościowych…
Nie twierdziłem, że problem usterek głównie dotyczy modułów elektronicznych, gdyż ze słyszenia i własnego doświadczenia wiem, że bardziej narażone są wyświetlacze i przyciski…
Jeżeli zaś chodzi o wspomniane konkrety, to przypominam sobie, że przynajmniej dwa z takich tematów dotyczyły modeli:
GW-9200 Riseman i
G-9300 Mudman…
Nie kryję się z tym, że najdelikatniej to ujmując, niestety nie należę do grona miłośników „kalkulatorków” i dlatego mało obchodzą mnie problemy dotykające ich właścicieli, techniczne oczywiście…
Mam przy tym szczerą nadzieję, że chociaż częściowo zaspokoiłem Twoją ciekawość, a jeżeli jednak nie, to jest mnie naprawdę niezmiernie przykro…
<<<