Mata taki stealth pełnom gembom
Wszystko w nim jak pogodne zimowe południe na krakowskim rynku
Odpowiedz do tematu
:
Jeszcze nowe Seiko 'S' SRPD79
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
>>>
Pozwolę sobie zauważyć, że nazwa rzeczonego zegarka brzmi - LIV GX1-A Stealth Gray...
Ponadto w ciemnościach jest mało widoczny, chociaż faktycznie nie jest niewidzialny...
<<<
Szymon napisał/a: |
Może to tylko moje zdanie, ale oczojebny pomarańczowy sekundnik to jest średnio stealth |
Dorian06 napisał/a: |
Dodałbym jeszcze, że jasna luma również. |
Pozwolę sobie zauważyć, że nazwa rzeczonego zegarka brzmi - LIV GX1-A Stealth Gray...
Ponadto w ciemnościach jest mało widoczny, chociaż faktycznie nie jest niewidzialny...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Atlantic Worldmaster z wykruszoną lumą też będzie niewidzialny w ciemnościach i to nie czyni z niego zegarka typu stealth.
A to, że firma nie kuma o końca pojęcia stealth to już ani Twoja ani moja wina
A jak już wklejamy w propozycje w wątku gdzie było zadane konkretne pytanie, to osobiście jestem zwolennikiem trzymania się w miarę możliwości postawionych wymagań
bladerunner napisał/a: | ||||
>>>
Pozwolę sobie zauważyć, że nazwa rzeczonego zegarka brzmi - LIV GX1-A Stealth Gray... Ponadto w ciemnościach jest mało widoczny, chociaż faktycznie nie jest niewidzialny... Obrazek <<< |
Atlantic Worldmaster z wykruszoną lumą też będzie niewidzialny w ciemnościach i to nie czyni z niego zegarka typu stealth.
A to, że firma nie kuma o końca pojęcia stealth to już ani Twoja ani moja wina
A jak już wklejamy w propozycje w wątku gdzie było zadane konkretne pytanie, to osobiście jestem zwolennikiem trzymania się w miarę możliwości postawionych wymagań
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Pozwolę sobie prawie w pełni zgodzić się z Twoim stanowiskiem w rzeczonej kwestii...
Zauważę jednak, że zaprezentowany "stealth" spełnia przynajmniej w części postawione wymagania - vide: rozmiar, cena...
Natomiast jeżeliby usunąć lumę z indeksów i wskazówek, to niewidzialnym mógłby być nawet zegarek Wostok Amfibia...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-11-26, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Szymon napisał/a: |
Atlantic Worldmaster z wykruszoną lumą też będzie niewidzialny w ciemnościach i to nie czyni z niego zegarka typu stealth. A to, że firma nie kuma o końca pojęcia stealth to już ani Twoja ani moja wina A jak już wklejamy w propozycje w wątku gdzie było zadane konkretne pytanie, to osobiście jestem zwolennikiem trzymania się w miarę możliwości postawionych wymagań |
Pozwolę sobie prawie w pełni zgodzić się z Twoim stanowiskiem w rzeczonej kwestii...
Zauważę jednak, że zaprezentowany "stealth" spełnia przynajmniej w części postawione wymagania - vide: rozmiar, cena...
Natomiast jeżeliby usunąć lumę z indeksów i wskazówek, to niewidzialnym mógłby być nawet zegarek Wostok Amfibia...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-11-26, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak nie podobają mi się tego typu zegarki, tak wskazany przez Erolek jest całkiem ok.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Amfa też fajna
:
>>>
Jestem tego samego zdania i co więcej jestem na etapie poszukiwań, zegarkowych oczywiście...
Pozwolę sobie zaprezentować jeszcze jedno ujęcie rzeczonego zegarka Wostok Amfibia...
<<<
bandi napisał/a: |
Amfa też fajna |
Jestem tego samego zdania i co więcej jestem na etapie poszukiwań, zegarkowych oczywiście...
Pozwolę sobie zaprezentować jeszcze jedno ujęcie rzeczonego zegarka Wostok Amfibia...
<<<
:
Chyba się kwalifikuje (poza grotem gmt)
Ale tak czy inaczej fajny, nosiłbym
https://uhrforum.de/threads/balihai-gmt-diver-2893-2-no-7-von-50.415854/
Ale tak czy inaczej fajny, nosiłbym
https://uhrforum.de/threads/balihai-gmt-diver-2893-2-no-7-von-50.415854/
:
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
Ostatnio zmieniony przez bofff 2019-11-29, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
taniej już ciężko, ashford 350usd
Ostatnio zmieniony przez bofff 2019-11-29, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Jedynie w tej wersji nowy Airman jest akceptowalny.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
bofff,
Prawdziwy stealth.
Tylko pasek bym mu zmienił po prostu na czarną skórę bez tej faktury a'la carbon
Prawdziwy stealth.
Tylko pasek bym mu zmienił po prostu na czarną skórę bez tej faktury a'la carbon
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Odpowiedz do tematu
Szymon, z paskiem jakoś bym sobie poradził...
Ma ktoś taki u nas na sprzedaż?
Ma ktoś taki u nas na sprzedaż?