Po szczegółowej i wyrywkowej analizie własnej "kolekcji" stwierdziłem, że pozbyłem się wszystkich zegarków z okrągłymi indeksami i wskazówkami z tzw. "pekaesami". Czy prawdziwy kolekcjoner może sobie na to pozwolić?
NIE MOŻE
Musiałem zatem w trybie pilnym to niedopatrzenie uzupełnić, by nie narazić się na ostracyzm środowiska zegarkowego przed corocznym spotkaniem w ramach naszego bielskiego podstolika....
(...) trzeba sobie jeszcze tylko wewnętrznie wyjaśnić, że nie będzie to oczywiście hommage Submarinera, ale przecież tego... mniej znanego... noooo...Bregueta 1646 (będę to potem powtarzał na spotkaniu ze 100 razy) oraz niech to będzie tym razem jakiś rozmiar powyżej 41mm (które zdominowały kolekcję) i już pędzę do sklepu (przy donośnych i pomocnych okrzykach kolegów-zegarkomaniaków: "bierz, bierz, bierz!")
Tak zatem po 3 dniach przyjeżdża do mnie z Holandii ten ogromy (43 mm) potwór, który teraz będę musiał nosić
Zdjęcia dzięki uprzejmości kolegi, który krzyczał najgłośniej
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Fajnie mu na tym pasku
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Chociaż jeden z "mercedesami' musi być w kolekcji
Okrągłe indeksy gratis
Okrągłe indeksy gratis
:
leoric,
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Sebastian, Dorian06,
Woytec, właśnie - jeden musi być, a ja się obudziłem, że wszystkie poszły do ludzi
Woytec, właśnie - jeden musi być, a ja się obudziłem, że wszystkie poszły do ludzi
:
leoric, brawo Ty
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
fajny łon
:
ALAMO, Fazi, Maras, Wielkie dzięki Panowie
Choc sam przyzwyczajam sie na powrót do tak masywnego zegarka po noszeniu ostatnio 38-40mm zabawek
Choc sam przyzwyczajam sie na powrót do tak masywnego zegarka po noszeniu ostatnio 38-40mm zabawek
:
jak będzie ręka zmęczona od nadmiaru to zawsze za pół ceny przygarniemy nieboraka
:
Miałem kiedyś Spinnakera - chyba pierwszego na forum - w kopercie 43mmm i sprzedałem bo mały był
Niech się nosi, no i niedługo będzie okazja obejrzeć
Niech się nosi, no i niedługo będzie okazja obejrzeć
:
Czekałem Jarku na ten wpis
By sie upewnic że wielkosc jest wartoscia względną
Machu napisał/a: |
Miałem kiedyś Spinnakera w kopercie 43mmm i sprzedałem bo mały był
|
Czekałem Jarku na ten wpis
By sie upewnic że wielkosc jest wartoscia względną
:
leoric, graty malucha!
Mam takie samo zdanie jak Machu,
Mam takie samo zdanie jak Machu,
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Thomas666,