Wreszcie po operacji ręki zyskałem jakąś możliwość chwycenia aparatu.
Nadrabiam więc i wrzucam fotkę mojego zakupu sprzed miesiąca
Odpowiedz do tematu
:
:
Dzięki Rudolf
:
>>>
Zegarek bez wątpienia wielce interesujący, chociaż pozbawiony wskazówek, tak bliskich memu sercu i nie tylko...
Korzystając z okazji pozwolę sobie złożyć Szanownemu Koledze życzenia pełnego powrotu do zdrowia...
<<<
Yarpen napisał/a: |
Wreszcie po operacji ręki zyskałem jakąś możliwość chwycenia aparatu.
Nadrabiam więc i wrzucam fotkę mojego zakupu sprzed miesiąca Obrazek |
Zegarek bez wątpienia wielce interesujący, chociaż pozbawiony wskazówek, tak bliskich memu sercu i nie tylko...
Korzystając z okazji pozwolę sobie złożyć Szanownemu Koledze życzenia pełnego powrotu do zdrowia...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Yarpen, niezłe cacko.
:
Yarpen, gratuluję zegarka i powrotu do zdrowia
:
każdy nowy zegar cieszy ale czy on nie za bardzo stylistycznie podobny w wyświetlaniu danych do protreka lub Suunto?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bardzo dziękuję Panowie za dobre słowo
Ratler, myślę, że wszystkie te modele mają zbliżone parametry wyświetlania danych.
Jeśli chodzi o Suunto, to całkowitej pewności nie mam, gdyż miałem okazję tylko przelotnie zapoznać się z którymś z modeli.
Jeżeli chodzi o pro treka, to praktycznie wszystko to samo, tylko troszkę bardziej rozbudowane wizualnie, ze względu na większy wyświetlacz.
W tej materii ciężko będzie o coś bardziej efektywnego, czy też efektownego.
Na pierwszym miejscu liczy się czytelność. I z tym nie ma problemu, jeśli chodzi o te modele.
Z drugiej strony te zegarki są raczej dla amatorów. Zawodowiec wybierze bardziej profesjonalne narzędzia.
[ Dodano: 2019-05-20, 20:18 ]
Dla kolegi bladerunner, wrzucam dwa sympatyczne wskazówkowce
Ratler, myślę, że wszystkie te modele mają zbliżone parametry wyświetlania danych.
Jeśli chodzi o Suunto, to całkowitej pewności nie mam, gdyż miałem okazję tylko przelotnie zapoznać się z którymś z modeli.
Jeżeli chodzi o pro treka, to praktycznie wszystko to samo, tylko troszkę bardziej rozbudowane wizualnie, ze względu na większy wyświetlacz.
W tej materii ciężko będzie o coś bardziej efektywnego, czy też efektownego.
Na pierwszym miejscu liczy się czytelność. I z tym nie ma problemu, jeśli chodzi o te modele.
Z drugiej strony te zegarki są raczej dla amatorów. Zawodowiec wybierze bardziej profesjonalne narzędzia.
[ Dodano: 2019-05-20, 20:18 ]
Dla kolegi bladerunner, wrzucam dwa sympatyczne wskazówkowce
:
>>>
Yarpen.
Bardzo dziękuję Szanownemu Kumotrowi za profesjonalne zaprezentowanie niezmiernie sympatycznych wskazówkowców...
Byłbym ogromnie wdzięczny za przybliżenie rzeczonych czasomierzy, oczywiście w stosownej formie i w odpowiednim czasie...
<<<
Yarpen.
Bardzo dziękuję Szanownemu Kumotrowi za profesjonalne zaprezentowanie niezmiernie sympatycznych wskazówkowców...
Byłbym ogromnie wdzięczny za przybliżenie rzeczonych czasomierzy, oczywiście w stosownej formie i w odpowiednim czasie...
<<<
:
Środkowy to staruszek
Środkowy to staruszek
Choose Life.
:
>>>
floyd.
Wielce interesująca G-Shock'owa wystawka, a najbardziej z nich do mnie przemawiający, to oczywiście - wskazówkowiec ...
<<<
floyd.
Wielce interesująca G-Shock'owa wystawka, a najbardziej z nich do mnie przemawiający, to oczywiście - wskazówkowiec ...
<<<
:
Ostatnio zmieniony przez Damianowski 2019-05-27, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
floyd , niezły zestawik
Podobają mi się te G Shocki wskazówkowe
Cytat: |
Dla kolegi bladerunner, wrzucam dwa sympatyczne wskazówkowce |
Podobają mi się te G Shocki wskazówkowe
Ostatnio zmieniony przez Damianowski 2019-05-27, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
:
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Dawno mnie nie było, więc nadrabiam. Szkoda wielka, ze cisza w tak zacnym dziale
Casio GD-X6900-1ER
Casio GD-X6900-1ER