Odpowiedz do tematu
:
Svedos,
Ja tam nie mam nic przeciwko zegarkom bez daty (niektórym data po prostu nie pasuje), ale z drugiej strony to Szanowni Kumotrzy powyżej doszukują się jakichś niestworzonych problemów kiedy ta data już jest
Ja tam nie mam nic przeciwko zegarkom bez daty (niektórym data po prostu nie pasuje), ale z drugiej strony to Szanowni Kumotrzy powyżej doszukują się jakichś niestworzonych problemów kiedy ta data już jest
:
Etam. Radzimy sobie jak umiemy, jednak większość zegarków brzydko wygląda z dziurą w tarczy. Po prostu. Nie ma tu żadnego ukrytego sensu, czy innego, drugiego dna
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Nie.
Będę z lupką kupował.
Svedos napisał/a: |
Dorian06, za jakieś 10 lat zmienisz zdanie |
Nie.
Będę z lupką kupował.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
ooooo i jakoś to powiedzenie się upowszechniło.....co mnie osobiście cieszy
Dorian06 napisał/a: |
bladerunner, zegarek bez daty to jak rower bez siodełka. |
ooooo i jakoś to powiedzenie się upowszechniło.....co mnie osobiście cieszy
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-04-06, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Zapewne nie jest to wątek bezpośrednio związany z czasomierzami i z pewnością wykracza poza ramy przedmiotowego tematu, ale być może zainteresuje przynajmniej co poniektórych Kumotrów...
http://biketrendy.pl/koni...r-bez-siodelka/
Pozwolę sobie zgodzić się z wyżej wyrażoną opinią i dodać jeszcze od siebie, że datownik może ponadto wpływać negatywnie na komfort odczytu czasu...
Dzieje się tak szczególnie w sytuacji, gdy "dziura" w cyferblacie zajmuje miejsce jednego z indeksów godzinowych...
PS.
Muszę się jednak przyznać, że mój kolejny czasomierz będzie wyposażony w datownik, ale cóż przecież podobno nic nie jest idealne...
<<<
Dorian06 napisał/a: |
bladerunner, zegarek bez daty to jak rower bez siodełka. |
Zapewne nie jest to wątek bezpośrednio związany z czasomierzami i z pewnością wykracza poza ramy przedmiotowego tematu, ale być może zainteresuje przynajmniej co poniektórych Kumotrów...
http://biketrendy.pl/koni...r-bez-siodelka/
Thomas666 napisał/a: |
Etam. Radzimy sobie jak umiemy, jednak większość zegarków brzydko wygląda z dziurą w tarczy. Po prostu. Nie ma tu żadnego ukrytego sensu, czy innego, drugiego dna |
Pozwolę sobie zgodzić się z wyżej wyrażoną opinią i dodać jeszcze od siebie, że datownik może ponadto wpływać negatywnie na komfort odczytu czasu...
Dzieje się tak szczególnie w sytuacji, gdy "dziura" w cyferblacie zajmuje miejsce jednego z indeksów godzinowych...
PS.
Muszę się jednak przyznać, że mój kolejny czasomierz będzie wyposażony w datownik, ale cóż przecież podobno nic nie jest idealne...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-04-06, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Nie chciałbym się na takim wywrócić.
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Zapewne nie jest to wątek bezpośrednio związany z czasomierzami i z pewnością wykracza poza ramy przedmiotowego tematu, ale być może zainteresuje przynajmniej co poniektórych Kumotrów... http://biketrendy.pl/koni...r-bez-siodelka/ ... |
Nie chciałbym się na takim wywrócić.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Pyk
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Tak sobie myślę, że chyba bardziej pasował by do fotoplastikonu a nie tutaj.
Za to ten pasuje również idealnie.
Za to ten pasuje również idealnie.
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-07-17, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
I co teraz będzie z KSF?
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-07-17, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Będzie jak było.
Trzyma się doskonale.
Woytec napisał/a: |
I co teraz będzie z KSF? |
Będzie jak było.
Trzyma się doskonale.
:
>>>
Wostok Komandirskie K-35 (Восток Командирские K-35)...
<<<
Wostok Komandirskie K-35 (Восток Командирские K-35)...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Dawno nie pokazywałem, to se przyszpamuję
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
raczej przyszpanuję
:
I mogło tak zostać.
Niezmiennie bardzo mi się podoba
Odpowiedz do tematu
Cytat: |