Odpowiedz do tematu
:
mam niebieski i zero problemu, trzeba tylko dobrze ustawić trzpień
nie zadawaj się z trollem, wybieraj większość
:
Pany, może to głupie co powiem ale najważniejsze to dokładnie obejrzeć bransę i upewnić się, czy i co się wybija, czy wykręca, czy wysuwa, poważnie - nie zawsze od razu to widać a skutki mogą być opłakane Po tym to nawet najprostszymi narzędziami temat idzie ogarnąć.
:
Prawda. W kilku budżetowych kajdanach widziałem juz piny, który zakończenia imitowały główki śrub, a w jednym zegarku mam to samo na takich grubych teleskopach.
:
generalnie to są piny z rowkiem i tulejkami, mam piny wykonane z półwałka złożonego na pół jak spinka do włosów, one mogą wyglądać jak łepek śrubki na płaski wkrętak , nie spotkałem sie z wykręcanymi pinami w bransie poza pinami pod pasek (L2L) bransę
:
To jest jeszcze coś innego, przynajmniej ja spotkałem się zarówno z takimi 'składanymi' j.w., jak i ze zwykłymi, jednoczęściowymi pinami z imitacją główki śruby.
A skręcane bransolety ma część microbrandowych nurków, zwłaszcza tych droższych.
A skręcane bransolety ma część microbrandowych nurków, zwłaszcza tych droższych.
:
diver napisał/a: |
... nie spotkałem sie z wykręcanymi pinami w bransie poza pinami pod pasek (L2L) bransę |
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
takie dziwne? no nie mam takich i choć lubię bransy i mam ich trochę to nie spotkałem,
może inne zegarki kupuję, a tak na marginesie to ciężko w stali nierdzewnej, czy
tytanie nagwintować ogniwo, chyba że szajsmetal- to wtedy... ja z szajsmetalu nie kupuję
tomaliusz napisał/a: | ||
|
takie dziwne? no nie mam takich i choć lubię bransy i mam ich trochę to nie spotkałem,
może inne zegarki kupuję, a tak na marginesie to ciężko w stali nierdzewnej, czy
tytanie nagwintować ogniwo, chyba że szajsmetal- to wtedy... ja z szajsmetalu nie kupuję
:
Trudność taka sama jak obróbka takiego materiału do np koperty. Dla producenta nie stanowi to problemu o ile ma odpowiednie gwintowniki
diver napisał/a: |
a tak na marginesie to ciężko w stali nierdzewnej, czy
tytanie nagwintować ogniwo |
Trudność taka sama jak obróbka takiego materiału do np koperty. Dla producenta nie stanowi to problemu o ile ma odpowiednie gwintowniki
:
widzę iż orientujesz się w temacie
Odpowiedz do tematu
yanwbd napisał/a: | ||
Trudność taka sama jak obróbka takiego materiału do np koperty. Dla producenta nie stanowi to problemu o ile ma odpowiednie gwintowniki |
widzę iż orientujesz się w temacie