Odpowiedz do tematu
:
Machu, Żaba to ma mieć klamerkę od Żaby
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Same problemy z tymi waszymi brązami Było kupić stalowy albo czarny to wszystko pasuje
:
...........masz może porównanie do gumy OB, która wg mnie jest słabiutka
Tu podoba mi sie kolor
Tu podoba mi sie kolor
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Borelioza jest dużo lepsza.
Miałem obie w tym samym czasie. Ma więcej dziurek dzięki temu pasuje na mniejsze nadgarstki. Ale jest droższa.
Miałem obie w tym samym czasie. Ma więcej dziurek dzięki temu pasuje na mniejsze nadgarstki. Ale jest droższa.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dzięki
Chodziło mi o opinię osoby, która miała styczność z dwiema gumami.
Moim zdaniem na OB szkoda kasy, bo guma brudzi się od samego patrzenia i do tego łapie kurz jak najtańsze paski Seiko.
Dorian06 napisał/a: |
Borelioza jest dużo lepsza.
Miałem obie w tym samym czasie. Ma więcej dziurek dzięki temu pasuje na mniejsze nadgarstki. Ale jest droższa. |
Dzięki
Chodziło mi o opinię osoby, która miała styczność z dwiema gumami.
Moim zdaniem na OB szkoda kasy, bo guma brudzi się od samego patrzenia i do tego łapie kurz jak najtańsze paski Seiko.
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-01-10, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
jimmy, troche mnie dziwi co piszesz - mam jedna gumę Obrisową i faktycznie jest słabsza od Borealisa albo DB Hydro91 (głównie chodzi o komfort noszenia i ogólne wrażenia dotykowe), ale brudzenia się ani 'łapania' kurzu akurat nie zauważyłem
Przy okazji - strasznie brudzą się kolorowe (czerwone, pomarańczowe) Bonetto, imo masakra biorąc pod uwagę regularne ceny tych pasków...
Przy okazji - strasznie brudzą się kolorowe (czerwone, pomarańczowe) Bonetto, imo masakra biorąc pod uwagę regularne ceny tych pasków...
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-01-10, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Dokładnie.
Machu napisał/a: |
jimmy, troche mnie dziwi co piszesz - mam jedna gumę Obrisową i faktycznie jest słabsza od Borealisa ... (głównie chodzi o komfort noszenia i ogólne wrażenia dotykowe), ale brudzenia się ani 'łapania' kurzu akurat nie zauważyłem
... |
Dokładnie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2018-01-11, 00:13, w całości zmieniany 2 razy
Mam 2 gumy obrisa i kazda inna
Ale uważam, przynajmniej jeśli chodzi o ton kolorów, że borealisowi się nie udało.
Jeżeli chodzi o komfort to czerwony obris jest lepszy od borealisa a żółty jest tępy i trudniej się zapina.
Może to więc loteria?
Przy okazji czerwony nic mi się nie pobrudził, żółty też. Pomaranczka od borealisa też nie.
I żaden z nich na pewno nie jest silikonowy i nie łapie kurzu. Podejrzewam, że to podróba mogła być.
Ale już Bonetto od zelosa pobrudził się bardzo. Ale zwalam to na kontakt z mosiądzem.
Ale uważam, przynajmniej jeśli chodzi o ton kolorów, że borealisowi się nie udało.
Jeżeli chodzi o komfort to czerwony obris jest lepszy od borealisa a żółty jest tępy i trudniej się zapina.
Może to więc loteria?
Przy okazji czerwony nic mi się nie pobrudził, żółty też. Pomaranczka od borealisa też nie.
I żaden z nich na pewno nie jest silikonowy i nie łapie kurzu. Podejrzewam, że to podróba mogła być.
Ale już Bonetto od zelosa pobrudził się bardzo. Ale zwalam to na kontakt z mosiądzem.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2018-01-11, 00:13, w całości zmieniany 2 razy
Skate or die!
:
......pewnie trafiła mi się guma z gorszej partii.
Posiadam gumę OB koloru pomarańczowego i wszystkie wymienione wady oceniłem na jej podstawie.
Brudzi się niesamowicie i dodatkowo łapie wszystkie śmieci/ co określiłem jako „kurz”.
Machu napisał/a: |
jimmy, troche mnie dziwi co piszesz - mam jedna gumę Obrisową i faktycznie jest słabsza od Borealisa albo DB Hydro91 (głównie chodzi o komfort noszenia i ogólne wrażenia dotykowe), ale brudzenia się ani 'łapania' kurzu akurat nie zauważyłem
Przy okazji - strasznie brudzą się kolorowe (czerwone, pomarańczowe) Bonetto, imo masakra biorąc pod uwagę regularne ceny tych pasków... |
......pewnie trafiła mi się guma z gorszej partii.
Posiadam gumę OB koloru pomarańczowego i wszystkie wymienione wady oceniłem na jej podstawie.
Brudzi się niesamowicie i dodatkowo łapie wszystkie śmieci/ co określiłem jako „kurz”.
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2018-01-14, 16:56, w całości zmieniany 1 raz
A do mnie dotarły przed weekendem takie gumki recepturki
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2018-01-14, 16:56, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2018-01-16, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Po ostatnich przemeblowaniach, dzięki życzliwości kumotra ze Szczecina, mój skromny zbiorek dostał nowe, sporo mniejsze, za to ładniejsze, mieszkanie. Za to udręczone staruszki przeprowadzą się do znacznie wygodniejszego domu
Krzycho, dziękuję!
Krzycho, dziękuję!
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2018-01-16, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
:
ładne puzderko, gdzie takie dajom
Z_bych napisał/a: |
Po ostatnich przemeblowaniach, dzięki życzliwości kumotra ze Szczecina, mój skromny zbiorek dostał nowe, sporo mniejsze, za to ładniejsze, mieszkanie. Za to udręczone staruszki przeprowadzą się do znacznie wygodniejszego domu
Krzycho, dziękuję! Obrazek |
ładne puzderko, gdzie takie dajom
nie zadawaj się z trollem, wybieraj większość
:
W Szczecinie. To gerlachowy produkt
[ Dodano: 2018-01-18, 10:40 ]
No i takie książeczki manufaktura z Niemiec podesłała
[ Dodano: 2018-01-18, 10:40 ]
No i takie książeczki manufaktura z Niemiec podesłała
:
Odpowiedz do tematu
Jacek brazik mega
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos