Odpowiedz do tematu
:
Nie znacie się bardzo fajna ona jest
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Trzeci raz bym nie kupił
A moja żona jak się do mnie przyczepila tak zostanie
A moja żona jak się do mnie przyczepila tak zostanie
:
Ja nosze na super inzynierze ale nie wiem czy go nie sprzedac i nie poszukac czegos cienszego z jasna tarcza.
:
rysio-ochodzki, bardzo masywnie wygląda na tej bransolecie. Dla mnie nie jest za gruby
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mam wrazenie ze zaaczam nim o wszystko, a nie nosze zbyt czesto i to mnie sklania ku checi pozbycia sie. Z drugiej strony to jest kawal fajnego zegara
:
[ Dodano: 2018-11-01, 10:16 ]
Odpowiedz do tematu
[ Dodano: 2018-11-01, 10:16 ]
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91