Nie zauważyłem żeby był prezentowany u nas więc przedstawiam.
Ładny zegarek i nawet może bym się skusił bo komplikacje do przyjęcia centralna niebieska sekunda wymiata,
ale ta dziura już coś nie teges jest.
I tak mi się wydaje, że to na ST-25 jest
Może zegarek jest bardzo długo na zatoce bo ostatnio nie śledziłem tej marki
ale zamieszczam jako ciekawostkę:
Zdjęcia z aukcji.
Odpowiedz do tematu
: Portugalczyk z dziurą
: Re: Portugalczyk z dziurą
+1, nie podobuje mnie się, głównie ze względu na tego dziurawca ...
Tomsky napisał/a: |
...ale ta dziura już coś nie teges jest. ... |
+1, nie podobuje mnie się, głównie ze względu na tego dziurawca ...
:
Takie też?
kadarius napisał/a: |
u mnie każdy dziurawiec ma przerąbane nawet jeśli cały zegarek jest OK - wiec jak dla mnie lipa |
Takie też?
:
A ja, wbrew zachowawczo nastawionym przedstawicielom konserwatywnej części społeczności forumowej powiem, że jest bardzo fajny. Dokonałbym jedynie ekstrakcji małej sekundy z dziurbillona bo na to nawet mojej wysokiej tolerancji nie starcza. Komplikacja "double second" to dobre dla Goera
No i stalowy dekiel koniecznie.
No i stalowy dekiel koniecznie.
Foch und Ch.
:
Turbina też ?
kadarius napisał/a: |
u mnie każdy dziurawiec ma przerąbane nawet jeśli cały zegarek jest OK - wiec jak dla mnie lipa |
Turbina też ?
:
Chciałbym powiedzieć tak, bo jest i Glasfjutte, ale no... Ta dziura burzy tą tarczę po prostu.
:
U kurna melepeta ze mnie pierwsza kasa tyle tych wskazówek, że tej na dziurze nawet nie zauważyłem
No i zgodzę się, że jest zupełnie zbędna.
kubama napisał/a: |
Komplikacja "double second" to dobre dla Goera |
U kurna melepeta ze mnie pierwsza kasa tyle tych wskazówek, że tej na dziurze nawet nie zauważyłem
No i zgodzę się, że jest zupełnie zbędna.
:
Ja popieram kubame
:
turbiny też! o ile są z dziurawą tarczą!
ktoś wklejał zdjęcia gdzie można obserwować pracę turbinki przez okienko w deklu i takie są OK!
co ja poradzę że dziurawe tarcze mi nie podchodzą
ALAMO napisał/a: |
Turbina też ? |
turbiny też! o ile są z dziurawą tarczą!
ktoś wklejał zdjęcia gdzie można obserwować pracę turbinki przez okienko w deklu i takie są OK!
co ja poradzę że dziurawe tarcze mi nie podchodzą
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-10-13, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Zły nie jest, tylko jeden z sekundników (mały rzecz jasna) trzeba wywalić. I jego skalę też. Poza tym zegarek wporzo
Mały edit: był wporzo, póki nie pojawił się jeden z kolejnych postów (dla ułatwienia dodam, że ten ze zdjeciami
Mały edit: był wporzo, póki nie pojawił się jeden z kolejnych postów (dla ułatwienia dodam, że ten ze zdjeciami
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-10-13, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
Podoba mi się, ja lubię dziurbillony, tylko tak jak Kuba pisze, mała sekunda jest niepotrzebna.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Kubama, masz oko, ja podobnie jak Tomsky, zupełnie tego nie zauważyłem. Przekombinowali lekuśko.
Odpowiedz do tematu
kubama napisał/a: |
A ja, wbrew zachowawczo nastawionym przedstawicielom konserwatywnej części społeczności forumowej powiem, że jest bardzo fajny. Dokonałbym jedynie ekstrakcji małej sekundy z dziurbillona bo na to nawet mojej wysokiej tolerancji nie starcza. Komplikacja "double second" to dobre dla Goera
No i stalowy dekiel koniecznie. |
Kubama, masz oko, ja podobnie jak Tomsky, zupełnie tego nie zauważyłem. Przekombinowali lekuśko.