:
arek314 napisał/a: |
Proponuję stworzenie podforum, albo wątku "Kącik jeźdźców gównoburzy" gdzie by wylądowały wszystkie rozmowy polityczne. Najwyraźniej w narodzie jest potrzeba rozmów na trudne tematy polityczne, zainteresowanym ułatwi to dyskusję, a mi ustawienie tego śmietnika jako "ignorowany" |
się Pan sztywny nastukał w te klawiaturę pisząc wniosek racjonalizatorski
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
to ja mam wniosek żeby zmienic nicka arek314
na jakiś taki wazeliniarski
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
to niech już sobie sam obwiniony/skazany wybierze
sprawdzi się przy okazje szczerość i skruchę
:
Przecież nie napisałem żeby gównoposty nie liczyły się do limitu, Szpamowne Państwo się nie stresuje.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Arek nie mów że w towarzystwie jak się z kims spotykasz to nie wraca temat polityki jak bumerang
:
Z reguły zanim zejdzie na politykę to już jest mi wszystko jedno
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
ale nam nie jest wszystko jedno
ukarać wichrzyciela któren się bawić nie umi
:
W ramach pokuty w tym czasie Ramadanu pójdę sobie przegryźć burgera przed zachodem słońca, ale tylko dlatego, że jestem zmuszony
:
:
O, jaka fajna
gufnoburza
Jest potencjał, dawajcie dalej
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2017-05-29, 14:27, w całości zmieniany 1 raz