Odpowiedz do tematu
:
Dajcie znać jak znajdziecie coś w budżecie. Piotrek, 30 w jednej to będzie olbrzymia...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Przez Koszałka taki się przed chwilą kliknął
image hosting 15mb
https://www.aliexpress.co...0608.0.0.tox3iD
image hosting 15mb
https://www.aliexpress.co...0608.0.0.tox3iD
:
Przez Tomka pomarańczowy się kliknął
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Po ponadmiesięcznym oczekiwaniu na przesyłkę z Państwa Środka przyszła taka budżetowa guma.
Zgodnie z założeniami - pasek za 2 Euro do zegarka za 6 Euro:
Po całym dniu noszenia jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Mięciutka i wygodna guma. W dodatku nie przyciąga paproszków. Podobna w dotyku do gumiaka dodanego do Żabola.
Pozdrawiam
Eryk
Po całym dniu noszenia jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Mięciutka i wygodna guma. W dodatku nie przyciąga paproszków. Podobna w dotyku do gumiaka dodanego do Żabola.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Za dwa dni zmienisz zdanie. Będzie obłazić. Mam taką z zielonym, pierwsze dwa dni - euforia, dalej - kubeł wody na łeb
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Kto bogatemu zabroni
Erolek napisał/a: |
|
Kto bogatemu zabroni
:
Wygląda bardzo dobrze, jeśli faktycznie nie zbiera syfu to poproszę linka
:
:
Ja kupiłem tutaj.
Zatoka - klik
Póki co dalej nosi się wygodnie. Jak się przez tydzień nie zacznie rozłazić, to pewnie jeszcze jakieś zamówię "na zapas".
Pozdrawiam
Eryk
Machu napisał/a: |
Wygląda bardzo dobrze, jeśli faktycznie nie zbiera syfu to poproszę linka |
Ja kupiłem tutaj.
Zatoka - klik
Póki co dalej nosi się wygodnie. Jak się przez tydzień nie zacznie rozłazić, to pewnie jeszcze jakieś zamówię "na zapas".
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Santino, tak! Dzięki, Panowie!
To jest mistrz, prawda?
To jest mistrz, prawda?
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Odpowiedz do tematu
Thomas666,
Nosiłbym.
Nosiłbym.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |