Odpowiedz do tematu
:
Gerlach na 100% jakiś wpadnie
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Bierz, fajna jest.
Janek napisał/a: |
U mnie musi zagościc taka Bulova. Fajny mechanizm i świetna historia za tą cene |
Bierz, fajna jest.
:
A ja nie będe planował już chyba nic, w tym roku kupiłem jeden zegarek z listy, a im dalej tym więcej zmian i niewiadomych
:
Moonwatcha'a bym chciał, bo w tym roku chyba nie dam rady
:
Jestem monotonny w tym temacie," jedenastkę "chciałbym przytulić.
Fazi napisał/a: |
Gerlach na 100% jakiś wpadnie |
Jestem monotonny w tym temacie," jedenastkę "chciałbym przytulić.
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
A ja chciałbym wreszcie zejść do max 20 szt.
:
A po grzyba?
Tomek napisał/a: |
A ja chciałbym wreszcie zejść do max 20 szt. |
A po grzyba?
:
Bo mam takie, których od pół roku nie nosiłem, a nie mam czasu wystawić na Bazarek A tak na marginesie, nie jestem pewien, czy chcę je wystawić
tomaliusz napisał/a: |
A po grzyba? |
Bo mam takie, których od pół roku nie nosiłem, a nie mam czasu wystawić na Bazarek A tak na marginesie, nie jestem pewien, czy chcę je wystawić
:
niezdecydowany jak baba pewnie też siura na siedząco
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A jak to się robi ?
:
Pisz co chcesz się pozbyć to się pomoże , bo szukam coś obecnie
:
Żebym to ja wiedział to byłaby połowa sukcesu i plan na 2018 miałby szansę na realizację jeszcze w tym roku. A zamiast ubywać - przybywa
satanic666 napisał/a: |
co chcesz się pozbyć |
Żebym to ja wiedział to byłaby połowa sukcesu i plan na 2018 miałby szansę na realizację jeszcze w tym roku. A zamiast ubywać - przybywa
:
Ja szukam nurka z dobrą lumą - automat, bransa, guma pasek obojętne.
:
Ja po wielu perturbacjach chce się zamknąć w 22 sztukach. A mam póki co 20. Potem już tylko wymiany. No chyba, że wywiozę kilka do domku letniskowego to się wolne miejsca zrobią
:
Odpowiedz do tematu
No to nie jest gupi patent - jak się ma drugi domek, to trzeba i drugi komplet zegarków w nim mieć