karotfel to ta Omega jest
kolega ma w pracy, mierzyłem
diver, klocek, chrono - dużo za dużo
Odpowiedz do tematu
:
:
cavedweller na kizi
drogo, ale jest.
drogo, ale jest.
Skate or die!
:
O to to!! Polecam ostra redukcje bo i tak większośc leży i się kurzy.
A ta Planetę Chrono mierzylem kiedyś z Dorianem w Jubitom i straszny klocek ! Nie polecam kupić jej w ciemno bez przymiarki, no chyba że masz plastikowe futryny
Dorian06 napisał/a: |
Słoniu, nie ma się nad czym zastanawiać.
Na bazar te kartofle. |
O to to!! Polecam ostra redukcje bo i tak większośc leży i się kurzy.
A ta Planetę Chrono mierzylem kiedyś z Dorianem w Jubitom i straszny klocek ! Nie polecam kupić jej w ciemno bez przymiarki, no chyba że masz plastikowe futryny
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2017-02-21, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
mazik77 a tej Twojej alpinie chrono z kiziowego bazarku co się w szkiełko stało?
Czy to takie paluchy?
Czy to takie paluchy?
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2017-02-21, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
500+
mazik77 napisał/a: | ||
O to to!! Polecam ostra redukcje bo i tak większośc leży i się kurzy. A ta Planetę Chrono mierzylem kiedyś z Dorianem w Jubitom i straszny klocek ! Nie polecam kupić jej w ciemno bez przymiarki, no chyba że masz plastikowe futryny |
500+
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dopiero teraz zauważyłem Muszę jutro zrobić nowe fotki bez moich odcisków palców.
rmaya napisał/a: |
mazik77 a tej Twojej alpinie chrono z kiziowego bazarku co się w szkiełko stało?
Czy to takie paluchy? |
Dopiero teraz zauważyłem Muszę jutro zrobić nowe fotki bez moich odcisków palców.
:
Nie rób. Za pół ceny wezmę i z takimi paluchami. Co się będziesz fatygował
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ktoś chyba odświeżał. Uszy po bokach styrane okrutnie
Skate or die!
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
eech lepiej tam nie zaglądać
Dorian06 napisał/a: |
Może Słoniowi się przeda.
http://zegarkiclub.pl/for...t/#entry1947336 |
eech lepiej tam nie zaglądać
:
dagaz aurora po 350 u dagaza
:
Nie ryzykowałbym zakupu, ten model jest podrabiany (czy nawet jakoś produkowany na lewo) tak, że nie da się odróżnić oryginału od podróby...
Odpowiedz do tematu
lukkluj napisał/a: |
Chyba dobra cena za Sevenfridaya:
http://allegro.pl/sevenfr...92.html#thumb/2 |
Nie ryzykowałbym zakupu, ten model jest podrabiany (czy nawet jakoś produkowany na lewo) tak, że nie da się odróżnić oryginału od podróby...