Odpowiedz do tematu
:
oksyda na zimno daje dobre efekty, ale trzeba znać materiał i problem jest taki iż PVD ma blink - tu trzeba by podeprzeć się pisakiem ze spotem i lakierem bezbarwnym- pisakiem nadpisać to uzupelnienie i spolerować spota produkują spota i pisaki- podstawa wypełnić ubytek jak do stali doszedł- można spróbować - gwarancji nie ma...
:
Kupno nowego jest jedyną opcją, żeby wyglądał jak nowy. Ale to znając życie nie jest tanie. Nowy oryginalny bezel do SKX kosztuje 3stowki. To co dopiero do śfajcarskiego znajdującego się na pyramidzie prestiżu.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2016-12-12, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
I jeszcze kasa za wymianę bo on chyba na gorąco jest wciskany.
Poeksperymentuje z lakierem do paznokci nałożę zetrę nadmiar a później zmatowię go spirytusem albo roztworem sody. Tylko muszę kupić jakiś tani czarny lakier do pazurów.
Poeksperymentuje z lakierem do paznokci nałożę zetrę nadmiar a później zmatowię go spirytusem albo roztworem sody. Tylko muszę kupić jakiś tani czarny lakier do pazurów.
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2016-12-12, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Ptaku, noś i się nie przejmuj, tragedii nie ma
A następnym razem na wleczoną imprezę zakładaj G
A następnym razem na wleczoną imprezę zakładaj G
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2016-12-12, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
G to zakładam na ryby co by odmierzać czas miedzy rzutami bo to taki zegarek jak adidasy w pewnym wieku na imprezy nie przystoi isc w plastiku z wyświetlaczem.
Na imprezy to mam SKX-a lub Amfibie jak wiem że bedzie "ostro" a Swiss kłalite oskrobałem normalnie na ulicy zagapiłem sie i tyle.
Na imprezy to mam SKX-a lub Amfibie jak wiem że bedzie "ostro" a Swiss kłalite oskrobałem normalnie na ulicy zagapiłem sie i tyle.
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2016-12-12, 18:50, w całości zmieniany 1 raz