:
... i raczej poza budżetem 3000 zł
:
a widział na bazarku? To co się wymądrza
Skate or die!
:
mazik77 napisał/a: |
Dorian06, mod to chyba za dużo powiedziane Ale tak to wygląda, zegar sprawdzi sie do koszuli i do kąpielówek.
Obrazek |
A co tu było modowane? Fajny ten zegar. Drogie to?
- Proszę opisać siebie w trzech słowach.
- Leniwy.
:
prezesso napisał/a: |
a widział na bazarku? |
Eee ale taki oblatany? My tu o nówkach mówimy
lenio napisał/a: |
Drogie to? |
Zależy jak na to patrzeć Teraz promo (o ile sie nie skończyło) to 2,2k
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Archimede bardzo fajne, ale to ten sam przedział cenowy co Stowa. Balticus też jest w pytę, ale nad nim będe zastanawiał się w 1 kwartale przyszłego roku - wtedy też planuję zakup jakiegoś mniej formalnego zegarka. Póki co chce mieć coś w miarę uniwersalnego i grającego z koszulami i marynarkami. Kusi mnie też DS1, nie wiem czy do codziennego katowania w korpo nie byłoby to lepsze niż Stowa. A tak btw jak wygląda sprawa ściągnięcia tego zegarka z Niemiec, czy trzeba liczyć się z jakimiś dodatkowymi opłatami?
:
nomad napisał/a: |
jak wygląda sprawa ściągnięcia tego zegarka z Niemiec, czy trzeba liczyć się z jakimiś dodatkowymi opłatami? |
W UE nie ma żadnych dodatkowych opłat
DS1 oklepana, jak już musisz to bierz lepiej Stowe
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
W jakiej cenie jest ta Cytryna
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
DS1 oklepana ale daje rade i za 10 lat też będzie dawała to jeden z fajniejszych casualowców i do szortów i do garniaka
:
nomad, po prostu uważam, że można kupić podobny zegarek od Gerlachów albo Steinharta za dużo mniejsze pieniądze
:
Jak nowy to stenek, albo sobie zrobić. Jak używka to brać Archimede z bazarku
Skate or die!