Koledzy pomóżcie
Jako, że oryginalna bransa w Mako XL jest taka se szukam czegoś czym można by ją zastąpić. Może ktoś z szanownych kumotrów nosi zegarek na jakimś fajnym pasku- poproszę o fotki
Nie pogardzę również fotkami z netu
Odpowiedz do tematu
: Co zamiast firmowej bransolety do Big Mako Blue
:
Ewentualnie mesh, ale szczerze mówiąc oryginalna bransa mimo jej jakości jest imo jedyną opcją. Paski źle wyglądają z racji na duży rozstaw otworów na teleskopy. No - jeśli ktoś lubi to jeszcze jakieś nato wchodzi w grę.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Co wy chcecie od tej branzy , ja mysle ze ok ,
:
Ja przełożyłem na najzwyklejsze, ordynarne niebieskie NATO i moim zdaniem to jest to.
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Może jakaś brązowa skóra od pattini lub hand made...?
:
+1
Też myślę, że na brązowej grubej skórze będzie mu OK
Hogg napisał/a: |
Może jakaś brązowa skóra od pattini lub hand made...? |
+1
Też myślę, że na brązowej grubej skórze będzie mu OK
:
+1
O to jest jakaś opcja
Erolek napisał/a: |
Ja przełożyłem na najzwyklejsze, ordynarne niebieskie NATO i moim zdaniem to jest to.
Obrazek Pozdrawiam Eryk |
+1
O to jest jakaś opcja
:
moim zdaniem na brązowej skórce lipy nie ma
:
j/w....brązowa skórka....tylko bez nitów
:
arecki napisał/a: |
j/w....brązowa skórka....tylko bez nitów |
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ja noszę na gumowym bonetto, ale w sumie traktuję BM jako zegarek wakacyjny. Bransoleta jest, cóż, adekwatna do ceny zegarka. Mogloby być i gorzej, i lepiej.
:
Ładnemu we wszystkim ładnie (chociaz Zbych pewnie mógłby mnie wyprowadzić z błędu jednym zdjęciem BigMaka na pasku )
Jak nie oryginalna bransa to z żelastwa oprócz niej tylko mesh. A z paskami to kilka przykładów miałeś - wszystkie fajne ale chyba najlepsze z powyższych NATO.
Jak nie oryginalna bransa to z żelastwa oprócz niej tylko mesh. A z paskami to kilka przykładów miałeś - wszystkie fajne ale chyba najlepsze z powyższych NATO.
:
Odpowiedz do tematu
Jakoś mesh mi się najmniej podoba w tej konfiguracji...
A jakieś Bonetto?
A jakieś Bonetto?