Na pewno wchodzą nasze canvasy i nylony.
Mesh nie wchodzi.
Innych opcji nie sprawdzałem i mam w nosie
Zresztą prawdę mówiąc nie przewidzieliśmy w tym modelu innych opcji, nawet nie dodajemy śrubstaka do teleskopów żeby to podkreślić
Odpowiedz do tematu
:
Pytałem mając w pamięci inne "kosmiczne" zegarki, noszone najczęściej na parciakach. Ale zdaję sobie sprawę, że pierwowzór był zawsze na bransolecie. Znalazłem nawet takie zdjęcie
http://www.banzaj.pl/gale...363630-jpg.html
[ Dodano: 2015-12-21, 13:09 ]
Doświadczenia TYLKO I WYŁĄCZNIE zegarkowe na myśli miałem. BDSM to nie moja bajka. Ale zdaję sobie sprawę, że nikt nie jest doskonały
http://www.banzaj.pl/gale...363630-jpg.html
[ Dodano: 2015-12-21, 13:09 ]
Borewicz napisał/a: | ||
|
Doświadczenia TYLKO I WYŁĄCZNIE zegarkowe na myśli miałem. BDSM to nie moja bajka. Ale zdaję sobie sprawę, że nikt nie jest doskonały
:
robinp, dałem uśmianą emotkę, bo pomysł paska zamiast bransy mnie rozśmieszył. Podobnie rozśmieszyloby mnie pytanie, czy będzie wersja wskazówkowa Neona.
A skojarzenie z BDSM, które by mi nawet przez myśl nie przeszło... No cóż, jak już wspomniałem - co kto lubi...
A skojarzenie z BDSM, które by mi nawet przez myśl nie przeszło... No cóż, jak już wspomniałem - co kto lubi...
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Nie bedzie ?!?!?! jak to nie bedzie
Cytat: |
czy będzie wersja wskazówkowa Neona. |
Nie bedzie ?!?!?! jak to nie bedzie
:
...wszyscy si e ostatnio tacy złośliwi robią zaczyna być jak na kizi
:
Borewicz,
cieszę się, że Cię rozbawiłem. Śmiech to zdrowie, jak twierdzą niektórzy
Spam,
zaraz tam złośliwi... Gotowi do dyskusji na każdy temat! Ot co! Patrz na ludzi pozytywnie!
cieszę się, że Cię rozbawiłem. Śmiech to zdrowie, jak twierdzą niektórzy
Spam,
zaraz tam złośliwi... Gotowi do dyskusji na każdy temat! Ot co! Patrz na ludzi pozytywnie!
:
O to to, wtedy na cmentarzu będzie widział same plusy
robinp napisał/a: |
Patrz na ludzi pozytywnie! |
O to to, wtedy na cmentarzu będzie widział same plusy
:
Ptaku dobrze się ogląda!
:
nieeeee, to jeszcze nie ten etap, jeszcze nie ten.... przewrażliwionyś
Spam napisał/a: |
...wszyscy się ostatnio tacy złośliwi robią zaczyna być jak na kizi |
nieeeee, to jeszcze nie ten etap, jeszcze nie ten.... przewrażliwionyś
:
a jak wyglada sprawa z PVD odnosnie trwalosci? przymierzam sie wlasnie do niego i czarny jakos tak bardziej do mnie przemawia. tyle tylko ze nie mialem wczesniej zadnego zegarka z ta powlaka i stad moje pytanie. latwo ja porysowac? czy odpryskuje etc. nowy ma moc, tylko czy po roku, dwoch tez bedzie mial?
[ Dodano: 2016-01-30, 08:16 ]
Serio? Nikt? Nic? Trudno, sam sobie poradze
[ Dodano: 2016-01-30, 08:16 ]
Serio? Nikt? Nic? Trudno, sam sobie poradze
:
Odpowiedz do tematu
Czemu, nie nikt - wszystkie powłoki maja to do siebie, że się zużywają - tempo zużycia jest kategorią wysoce subiektywną, na szczęscie nie jest to zegar za tysiące, więc pewno nie ma się czym przejmować. Treaz prywata - w ledach tylko Synchronar się liczy dla mnie
Nie stać mnie
Nie stać mnie