Jeden już idzie do mnie
Widzę sporą ilość ich modeli.
Jakie są "obowiązkowe" według Was.
Portugalczyk i co jeszcze jest godne polecenia
Może nie skupiajcie się tylko na Parnisie ale niech ten temat dotyczy także mewki i tao
Odpowiedz do tematu
: Lista obowiązkowa
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-12-28, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
W tej chwili forumowym przebojem jest bezdyskusyjnie Parnisowy nurek 200m
Ale trendy się zmieniają, włacznie z tym, ze obecnie coraz mniej zakupów kumotrów ( i tematów na forum) to chińczyki, towarzystwo się takie bardziej wybredne i subtelne zrobiło
P.S. Moim zdaniem fajnie miec jakąś marychę, przynajmniej jedną- przeogromny wybór + mozliwośc modowania pozwala dobrać/stworzyć zegarek zgodny ze swoimi wymaganiami, ale równoczesnie zachowujacy pewien ogólny całokształt i cechy typowe dla 'gatunku'
Ale trendy się zmieniają, włacznie z tym, ze obecnie coraz mniej zakupów kumotrów ( i tematów na forum) to chińczyki, towarzystwo się takie bardziej wybredne i subtelne zrobiło
P.S. Moim zdaniem fajnie miec jakąś marychę, przynajmniej jedną- przeogromny wybór + mozliwośc modowania pozwala dobrać/stworzyć zegarek zgodny ze swoimi wymaganiami, ale równoczesnie zachowujacy pewien ogólny całokształt i cechy typowe dla 'gatunku'
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-12-28, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
:
Wiem, ale będę się upierał- co MUSZĘ mieć w liście marzeń (według WAS )
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
lista marzeń według kogoś innego ?
:
Nie
mam już swoją listę marzeń
Ale chcę ja uzupełnić na podstawie Waszych propozycji , może coś wpadnie mi w oko ( nie chodzi o pyłek)
mam już swoją listę marzeń
Ale chcę ja uzupełnić na podstawie Waszych propozycji , może coś wpadnie mi w oko ( nie chodzi o pyłek)
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-12-28, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Mi wpadł w oko ten, nabyłem i na razie na tym poprzestanę, aczkolwiek ów nurek tez ciekawy, ciekawy (poczekam na niebieską tarczę):
Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-12-28, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Antisocial and faceless...
:
Absolutnie wypasiony Beijing, taka kińska kłalita.
Absolutnie wypasiony Beijing, taka kińska kłalita.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak sobie kupie te ktore chce miec to pozniej jako ciekawostki zakupie sobie Parniaki bedzie to portugalec i nurek
:
Michał G., toś budżetowo pojechał
:
halina, ale gdzie tu widzisz, ze ma byc budzetowo, no pytam sie gdzie?! Mialy byc wypasione chinczyki marzen, wiec pokazalem Koledze zegarek "mejd baj czajna" moich marzen.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
no dobra- ile to "marzenie" kosztuje ?
mniej więcej
mniej więcej
:
A tak z pińcet. USD.
:
Bo to prawdziwa kłalita, a ona jak wiemy MUSI kosztować poszukaj na forum link fo filmiku - chyba machlo, na ktorym jest ten zegarek, "MNIAZGA, mniód i malyna".
:
faktycznie - niskobudżetowy
Ale nie dla mnie
Ale nie dla mnie
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2012-12-28, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
staszek,
mewka M177s to podstawa!
Są dwie wersje, jasna jest popularniejsza, czarną ma chyba bow i nie będzie zadowolony jeśli ktoś zdubluje. Ale kto by się go bał
mewka M177s to podstawa!
Są dwie wersje, jasna jest popularniejsza, czarną ma chyba bow i nie będzie zadowolony jeśli ktoś zdubluje. Ale kto by się go bał
Ostatnio zmieniony przez nick555 2012-12-28, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT