Pochwalę się i ja Wam. Paskowe próby rozpocząłem od ok. czerwca tego roku, a bodźcem był pasek nabyty od nicka555 do orienta Ray- dalej go użytkuję z powodzeniem (zegarek i pasek ). Mając pasek od nicka i go użytkując na co dzień, postanowiłem i ja spróbować swoich sił. Zakupiłem odpowiednie narzędzia, chemię i do dzieła. Wrzucam hurtem to co udało mi się wyskrobać w skórze w kolejności powstawania (Ci koledzy, którzy bywają na kizi, być może już w tematach paskowych widzieli je, bo tam już je pokazywałem).
No to ciach :
Póki co to wszystko:). Oczywiście to nie koniec:).
cdn...
Odpowiedz do tematu
: i ja zrobiłem pasek
Ostatnio zmieniony przez gripen 2016-05-09, 21:15, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez gripen 2016-05-09, 21:15, w całości zmieniany 2 razy
:
Ładnie wyszło ,świetne paseczki
Skoro nie stać na rolexa ,
będziem nosić pierdzielexa
będziem nosić pierdzielexa
:
Brawo ty
:
Świetna robota - kilka z pokazanych chętnie bym przygarnął
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Profeska, tylko pogratulować precyzji, bardzo fajne, też bym tak chciał umieć.
Na imię mam Grzesiek.
:
Super
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
gripen, fajne
Widać Przemkową "kreskę" w tych projektach
Widać Przemkową "kreskę" w tych projektach
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Chciał napisać, że dostał pasek który do niczego się nie nadawał i sam musiał zrobić
Dobrze idzie jak na pierwsze paski.
Dobrze idzie jak na pierwsze paski.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Podziękował za tak miłe słowa:)
Przemku- Twój pasek dalej jest noszony na zmianę z innymi..co prawda wyblakł nieco..ale to z mojej winy- chlapnęło mi się ropy deczko na niego..dostałem niezłego wku....przez to ale zapachu pozbyłem się- tyle ze nubuk bardziej już przez to wypłowiał od szorowania...mimo to dalej cieszy jak cieszył:) i pasuje jak ulał temu Orientu .
Przemku- Twój pasek dalej jest noszony na zmianę z innymi..co prawda wyblakł nieco..ale to z mojej winy- chlapnęło mi się ropy deczko na niego..dostałem niezłego wku....przez to ale zapachu pozbyłem się- tyle ze nubuk bardziej już przez to wypłowiał od szorowania...mimo to dalej cieszy jak cieszył:) i pasuje jak ulał temu Orientu .
:
Pogratulować umiejętności - fajnie wyszły
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
gratki , wziąłbym czarny
hej ho
:
Odpowiedz do tematu
gripen, fajny zestaw sobie zrobiłeś, coś bym Ci chętnie podebrał
Gratuluję zacięcia i umiejętności