Robert, nie chcę wydać worka kasy, G noszę sporadycznie a mam 3. Zwykle łapię z półki ten, który akurat się nawinie ..
Radio u mnie w domu nie działa Synchronizację robię sobie w pracy
Odpowiedz do tematu
:
:
GWA1000 w używce... Na branzie z kompozytu...
No idealna opcja na dzielnię, bo taki jeden, co do lasu lata, zara będzie marudził, że kompozyt się nie nadaje... Do lasu owszem, ale do lansu jest +500
Wyjdzie jak GG1000, który zupełnie mi się nie podoba...
No idealna opcja na dzielnię, bo taki jeden, co do lasu lata, zara będzie marudził, że kompozyt się nie nadaje... Do lasu owszem, ale do lansu jest +500
Wyjdzie jak GG1000, który zupełnie mi się nie podoba...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ja odradzam tylko tą, bo mogę się robić nerwowy...
:
Z Aviationów to mam gw-3000 ..
screen shot windows
Pasek mu muszę zmienić na czarny, kupiłem razem z zegarkiem i leży prawie rok w pudle
screen shot windows
Pasek mu muszę zmienić na czarny, kupiłem razem z zegarkiem i leży prawie rok w pudle
:
Bo się nie nadaje - ale jeden taki z Kingiem lata do lasu... a i do polimeru się przekonał... na dzielnię... Baaaaa nawet do GPW się przekonał - co jest Twoim, ewidentnie, sukcesem
Jeśli chodzi o GWA 1000 to mnie się podoba taki:
Znaczy na zdjęciach - bo na żywca to dopiero w przyszłym tygodniu oglądane będzie na łapie... mojej
Ostatnio zmieniony przez Daito 2016-12-04, 00:02, w całości zmieniany 2 razy
bow napisał/a: |
bo taki jeden, co do lasu lata, zara będzie marudził, że kompozyt się nie nadaje... |
Jeśli chodzi o GWA 1000 to mnie się podoba taki:
Znaczy na zdjęciach - bo na żywca to dopiero w przyszłym tygodniu oglądane będzie na łapie... mojej
Ostatnio zmieniony przez Daito 2016-12-04, 00:02, w całości zmieniany 2 razy
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Tu kajdan jest metalowy (mialem.) Wogole nie pasuje do reszty, niestety ten co pokazuje Bow będzie lepszy
Tomek napisał/a: |
W takim zestawieniu ? Ten mi się nie bardzo podoba ...
[url=https://s16.postimg.org/c4cyt236d/gwa1000d_1a_6.jpg]Obrazek[/url]screen shot pc |
Tu kajdan jest metalowy (mialem.) Wogole nie pasuje do reszty, niestety ten co pokazuje Bow będzie lepszy
:
Nie wyraziłem się precyzyjnie GWA 1000 mi się nie podoba, w dowolnej konfiguracji ..
:
Trzydziestoletnia Amfibia na 2209 daje radę, G-Shock nie daje?
Się w d... poprzewracało w tym dobrobycie
Daito napisał/a: |
Wskazówkowy "G" to w ogóle kiepski pomysł - bo użytkowo nie dają rady |
Trzydziestoletnia Amfibia na 2209 daje radę, G-Shock nie daje?
Się w d... poprzewracało w tym dobrobycie
:
Wszystko zależy od oczekiwań proszę Szanownego Pana - dla jednych extrim to wejście po schodach na czwarte piętro a idealna dyscyplina sportu to gra w chińczyka, a dla innych sześciogodzinny off road quadem, czy krosem to pikuś... w pierwszym wypadku nawet zegar kominkowy jest wystarczający w drugim już nie bardzo
adventure napisał/a: | ||
Trzydziestoletnia Amfibia na 2209 daje radę, G-Shock nie daje? Się w d... poprzewracało w tym dobrobycie |
Wszystko zależy od oczekiwań proszę Szanownego Pana - dla jednych extrim to wejście po schodach na czwarte piętro a idealna dyscyplina sportu to gra w chińczyka, a dla innych sześciogodzinny off road quadem, czy krosem to pikuś... w pierwszym wypadku nawet zegar kominkowy jest wystarczający w drugim już nie bardzo
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Czy możliwe jest, że moduł jest dobry, tzn. wszystkie funkcje działają tak jak powinny, ale zegar ogólnie podróbka?
Bo mam GA-110-1B z ebay'a i wszystko działa jak powinno, ale tarcza nie do końca wygląda jak na zdjęciach oryginałów, bezel w paru szczegółach subtelnych też. No i nie wiem co robić z tym fantem...
Bo mam GA-110-1B z ebay'a i wszystko działa jak powinno, ale tarcza nie do końca wygląda jak na zdjęciach oryginałów, bezel w paru szczegółach subtelnych też. No i nie wiem co robić z tym fantem...
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
A puszka i papiery jak wyglądały?
:
Coś a'la to:
[ Dodano: 2016-12-06, 15:33 ]
Zara zrobię zdjęcia swojego i zegarka.
[ Dodano: 2016-12-06, 15:59 ]
Zdjęcia zrobiłem i wrzuciłem do nowego tematu, żeby tu nie zaśmiecać:
http://www.czwarty-wymiar...1094295#1094295
bow napisał/a: |
A puszka i papiery jak wyglądały? |
Coś a'la to:
[ Dodano: 2016-12-06, 15:33 ]
Zara zrobię zdjęcia swojego i zegarka.
[ Dodano: 2016-12-06, 15:59 ]
Zdjęcia zrobiłem i wrzuciłem do nowego tematu, żeby tu nie zaśmiecać:
http://www.czwarty-wymiar...1094295#1094295
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Świnto racja. Świnto racja...
Tyż dlatego na takie okazje mam skitranego DW-5600
Daito napisał/a: | ||||
Wszystko zależy od oczekiwań proszę Szanownego Pana - dla jednych extrim to wejście po schodach na czwarte piętro a idealna dyscyplina sportu to gra w chińczyka, a dla innych sześciogodzinny off road quadem, czy krosem to pikuś... w pierwszym wypadku nawet zegar kominkowy jest wystarczający w drugim już nie bardzo |
Świnto racja. Świnto racja...
Tyż dlatego na takie okazje mam skitranego DW-5600
:
Odpowiedz do tematu
Człeka nie ma przez chwilę i już się tu brednie wypisuję
Po pierwsze:
- GG-1000 to dajta spokój
... po co się rozdrabniać i nosić udającego GWG?
A tak w ogóle to bier MTG
No i na koniec ta podróbka
Po pierwsze:
- GG-1000 to dajta spokój
... po co się rozdrabniać i nosić udającego GWG?
A tak w ogóle to bier MTG
No i na koniec ta podróbka
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |