a ja sprzedałem i nie żałuję.
Fajny zegar, ale chyba nie tak, żeby płakać...
Odpowiedz do tematu
:
Skate or die!
:
Pozytywne odczucia nakazują mi go ponownie zdobyć
Choć to mogą być nie odczucia, a głosy które mówią kuup
Choć to mogą być nie odczucia, a głosy które mówią kuup
:
Obydwa nosiłbym - wreszcie jakieś konkretne kawałki surowej stali a nie polerowane, delikutaśne eleganty
P.S. bow, a Ty się totalnie na elektroniczne klimaty przestawiłeś Bo kiedyś wrzucałeś odważniki...
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-04-11, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu napisał/a: |
I tak w planach Alpina: Obrazek I tylko w tej wersji na meshu - dla mnie mistrz! I któryś z officerów pewnie wpadnie (aktualnie chyba szarak). Choć wiem, że tarcza z drukarki to mi się po prostu podoba. Obrazek |
Obydwa nosiłbym - wreszcie jakieś konkretne kawałki surowej stali a nie polerowane, delikutaśne eleganty
P.S. bow, a Ty się totalnie na elektroniczne klimaty przestawiłeś Bo kiedyś wrzucałeś odważniki...
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-04-11, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
:
U mnie w planach nadal jeden zegar i może niedługo się uda zakupić , a jak coś wpadnie niespodziewanie to tylko będę się cieszył, ale może być ciężko .
:
Tak w sumie to już sprzedana .
Jak uda się kupić, to oprócz Citka i Maryny zostaną jeszcze dwa G, na lato starczy, a później się zobaczy.
Jak uda się kupić, to oprócz Citka i Maryny zostaną jeszcze dwa G, na lato starczy, a później się zobaczy.
:
Prąd też jest w odważniku, ot moje ostatnie używki, czyli GPW i MTG.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Miałem na myśli raczej rodzaj i funkcję zegarka, bo chyba przyznasz, że te wszystkomające g-shocki, protreki i oceanusy to jednak coś innego niż prosty nuras
:
Odpowiedz do tematu
Oczywista.
Klasyczne odważniki zaczęły mnie drażnić tarczami z drukarki i obsługiwatością. Atom jest zawsze gotowy, co ma dla mnie obecnie duże znaczenie.
Klasyczne odważniki zaczęły mnie drażnić tarczami z drukarki i obsługiwatością. Atom jest zawsze gotowy, co ma dla mnie obecnie duże znaczenie.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają