Dzis bylem w Biedronce i jest promo na paski (z klamerkami ) i branzolety z teleskopami oraz narzedziami do ich zdejmowania/zakladania rozmiary 14 , 16 , 18 , 20 . Wzory krokodyl waz zwykle czarne i brozowe z pojedynczym i podwojnym przeszyciem . Pisza ze Skora naturalna . Kupilem dwa czarny z pojedynczym przeszyciem i braz z podwojnym 20 - tki
Branzolety podobno stalowe ale w plastikowych blistrach wiec nie macalem 2 typy Jubille i oyster widzialem 18 oster i 20 jubille
link do oferty promo
P.S jeszcze moich nie wyjmowalem z blistra , na pierwszy rzut oka wygladaja dobrze
Odpowiedz do tematu
:
Ciekawe czy to rzeczywiście skóra naturalna...
:
Dziś kupiłem dwa - na wewnętrznej stronie piszą, że wyrób znanej firmy Genuine Leather.
Bardzo podobał mi się brązowy z białym przeszyciem, ale chciałem 18, a były tylko 20.
A co do ceny... hm.... w tej cenie mam Alphę, więc jakaś super okazja to to nie jest.
No, ale od razu z ustrojstwem dają.
Bardzo podobał mi się brązowy z białym przeszyciem, ale chciałem 18, a były tylko 20.
A co do ceny... hm.... w tej cenie mam Alphę, więc jakaś super okazja to to nie jest.
No, ale od razu z ustrojstwem dają.
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Czyli dla ustrojstwa warto kupić, a pasek masz niejako gratis.
:
Co wy tak same pudełka pokazujecie? pokażcie pasek ze wszystkich stron i napiszcie opinie o nich
:
Otóż to, bo nie wiem czy warto się do biedrony wybierać
:
Ja juz napisalem ze mam problem z aparatem (brak na ten czas) a moj kalkulator jest niekompatydebilny z komorka . Pasek jest sztywny i pachnie jak skora , jest sliski na zewnatrz , jakosc przeszycia dobra za te prawie 10 pln moze byc (teleskopy , sciagaczka )
:
Skusiłem się i kupiłem sobie bransoletkę 18. Jak za tą cenę to bransoletka + teleskopy + ściągaczka wydaje mi się ok. Założyłem sobie od razu do Komandira i świeci się jak psu jaj... Ale zegarek też więc jest ok
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Drogi Bartku!
Odpowiadając na Twojego posta informuję, że na forum był już poruszany temat świecących psich jaj i zostało stwierdzone, że jest to nieprawda
bartek.siwiec napisał/a: |
Założyłem sobie od razu do Komandira i świeci się jak psu jaj...
|
Drogi Bartku!
Odpowiadając na Twojego posta informuję, że na forum był już poruszany temat świecących psich jaj i zostało stwierdzone, że jest to nieprawda
:
Hehe. Na własne oczy tego nie widziałem, pisząc tego posta kierowałem się więc obiegową opinią
Co do świecenia tychże jaj oczywiście
Co do świecenia tychże jaj oczywiście
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Wypowiadałem się jako jeden z ekspertów z racji posiadania psa
:
Ja tam nigdy nie sprawdzałem
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Taka lekko offtopowa wojskowa (Adam, 4U), dykteryjka w temacie:
Jednym z ulubionych akcentów kapitana Stelmacha w studium wojskowym Politechniki Warszawskiej był o powiedzenie:
"A buty to się wam mają świecić jak psu co?"
Na co kompania zgodnie i z entuzjazmem odkrzykiwała
"Jaja".
Raz kapitan z dumą popatrzył w dół i ku ogromnej radości kompanii dodał:
"Albo jak moje".
Jednym z ulubionych akcentów kapitana Stelmacha w studium wojskowym Politechniki Warszawskiej był o powiedzenie:
"A buty to się wam mają świecić jak psu co?"
Na co kompania zgodnie i z entuzjazmem odkrzykiwała
"Jaja".
Raz kapitan z dumą popatrzył w dół i ku ogromnej radości kompanii dodał:
"Albo jak moje".
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
:
Zakupiłem założyłem i przy pomocy sciągacza zdjąłem - jestem zadowolony z zainwestowanych 9,99 zł
:
Odpowiedz do tematu
Też zakupiłem zestaw pasek jak pasek ale ściągacz pierwsza klasa
Dobrze wydane 9,99 zł
Dobrze wydane 9,99 zł