Aronus napisał/a: | ||
Poljot faktycznie wcześniejszy niż 17 kamieniowy, ale wcześniejsze były z logiem i sputnikiem. |
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Wiem bo sam takie mam,możliwe że szły równolegle ze starym i z nowym,tak jak wostoki.Ten mój wygląda jak kirowski z nowym logiem.Szkoda że nie ma jakiś katalogów z tego okresu 60/70 żeby to jakoś usystematyzować.Te poljoty 16 kamieniowe bardzo trudno upolować,dużo trudniej niż sputniki,nie licząc patelni a'la delux.
Ostatnio zmieniony przez buran 2011-08-24, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez buran 2011-08-24, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze ciepłe. Jeden dla Mła, drugi dla Juniora..jeczał ze też chcę amfibie .
Wczesniej jak kupiłem mu kwarca, to stwierdził iż zegarka nie che bo nie tyka jak moje mechaniczne
Wczesniej jak kupiłem mu kwarca, to stwierdził iż zegarka nie che bo nie tyka jak moje mechaniczne
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Gumshield świetne zakupy gratuluję
:
Moja zona juz jeczy ze teraz zegarki beda sie walać po chałupie jak wczesniej jego zabawki a co lepsze... dzisiaj młody chawalił sie luma w swojej, ja w swojej, podeszła Mama i pokazuje jak jej G-shock świeci..syn odpowiedział "twój sie nie liczy..ty masz jakiś śmietnik "... koniec cytatu ..mama karp, tata uśmiech
p.s syn ma niecałe 4 lata
Svedos napisał/a: |
Jakie mądre dziecko |
Moja zona juz jeczy ze teraz zegarki beda sie walać po chałupie jak wczesniej jego zabawki a co lepsze... dzisiaj młody chawalił sie luma w swojej, ja w swojej, podeszła Mama i pokazuje jak jej G-shock świeci..syn odpowiedział "twój sie nie liczy..ty masz jakiś śmietnik "... koniec cytatu ..mama karp, tata uśmiech
p.s syn ma niecałe 4 lata
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
:
Ha ha ha ha ha to dobre niechcacy ha ha ha ha tak napewno sie tak Żonie tłumaczyłes niechcacy , a tak pozatym bardzo ładne seiko
:
niechcący to można wdepnąć w psią kupę - a seikacz bardzo ok z wyjątkiem tego czegoś co się przy koronce przykleiło - niech się nosi!
:
Przy koronce to jest uwagoodwracacz , zeby cały czas w tarczę się nie gapić.
:
Gumshield gartulacje zakupów i dobrze wychowanego Juniora
:
GRATY ! Za Wostoki i Siekacze !
WALTA SIĘ WSZYSCY
WALTA SIĘ WSZYSCY
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Gratulacje za nowe nabytki, no i w błocko, tylko kuna teraz ciężko o nie