Odpowiedz do tematu
:
dzięki za sklejkę Raczej opcja gotowca wchodzi w grę ale chyba powyżej 500 pln się nie da
:
...drobiazg...
...nikt nie mówił, że będzie łatwo...
...nikt nie mówił, że będzie łatwo...
:
wiem wiem skutecznie co jakiś czas interesuje sie zakupem i tak to bez ciśnienia robię rozeznanie wszelakie .Patrzyłam nawet na repliki ale to ewidentne podróbki
:
...tego typu działań tutaj nie tolerujemy, więc lepiej będzie jak nie będziesz się tym chwalić...
ines76 napisał/a: |
Patrzyłam nawet na repliki ale to ewidentne podróbki |
...tego typu działań tutaj nie tolerujemy, więc lepiej będzie jak nie będziesz się tym chwalić...
:
wiem wiem dlatego szukam różnych podpowiedzi a może i okaża sie skutecznym tropem do mojego lotnika
:
super bardzo ładny kwestia tylko gdyby był na pasku Jaka min cena?
:
...a to akurat jest najmniejszy problem
kwestia tylko gdyby był na pasku |
...a to akurat jest najmniejszy problem
:
zapewne kwestia zakupu paska i zmiany
:
używany na alle był za 900 zł..nowy pewnie około 1300.
:
...tak właśnie, niestety, zegarki na bransolecie są z reguły droższe od tych na pasku, więc szkoda by było przepłacać wiedząc, że i tak bransoleta pójdzie w odstawkę
zapewne kwestia zakupu paska i zmiany |
...tak właśnie, niestety, zegarki na bransolecie są z reguły droższe od tych na pasku, więc szkoda by było przepłacać wiedząc, że i tak bransoleta pójdzie w odstawkę
:
nie pamiętam ceny..ale może coś od Kemmnera.. ?
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-30, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
Kemmner ciekawy, ale cena na pewno co najmniej 2x przekracza budżet
Znalazłem takiego kwarca:
Troszkę przekracza budżet, ale wymogi spełnia: 38.5mm średnicy, brunet do pieszczenia nadgarstka
Do kupienia tu za 625 zł:
http://www.egalanteria.co...ands-70164.html
Znalazłem takiego kwarca:
Troszkę przekracza budżet, ale wymogi spełnia: 38.5mm średnicy, brunet do pieszczenia nadgarstka
Do kupienia tu za 625 zł:
http://www.egalanteria.co...ands-70164.html
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-30, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-07-30, 00:13, w całości zmieniany 2 razy
Rozmiar to co prawda 40mm, ale cena 99 eurasów na wolnym rynku rekompensuje nadwymiar . Mozna wyrwać taniej. W środku Miyota. Plus pasek z nitami od Redy za trzy dychy.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-07-30, 00:13, w całości zmieniany 2 razy
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Odpowiedz do tematu
Ech, chomior, jednak ten Kienzle ma o wiele ładniejsze wskazówki od Wengera, a w dodatku jest na Miyocie i sporo tańszy... Ładny, kurcze, idę spać, bo mi jeszcze coś zaświta w głowie