Svedos ma jeden taki rarytas
EDYTA: ale bez wirującego Dżizusa, coby ktoś mnie nieopatrznie nie zrozumiał ..
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-05-18, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-05-18, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Gaytona też tam jest
Gaytona też tam jest
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ale ten Hublot jaki przekozacki!
:
A mam, a nie jeden, a co, kto bogatemu zabroni
Tomek napisał/a: |
Svedos ma jeden taki rarytas
EDYTA: ale bez wirującego Dżizusa, coby ktoś mnie nieopatrznie nie zrozumiał .. |
A mam, a nie jeden, a co, kto bogatemu zabroni
:
Jak sądzicie, czy w tej omesi plopro to z drugiej strony schowali błyszczyk do ust
:
Musisz sam sobi dokupić
J.
J.
:
Rudolf, dla Ciebie bez sensu, ale ktoś to kupuje i nosi. I niech mu się nosi, póki ja nie muszę ..
:
Załamka. Cóż - jedni nie mają gustu (kupujący) - inni zrobią wszystko dla kaski (producenci).
:
Ojciec Jakub pewnie szaleje
U mnie ksiądz ma automatycznego Orienta
U mnie ksiądz ma automatycznego Orienta
:
w takim razie gdzie leży granica tzw dobrego gustu zegarkowego?
爱好手表
:
Jest wprost zależna od ilości pieniędzy, którą ktoś chce wydać za daną markę.
: Zegarki/marki, od których Was odrzuca?
Macie jakieś modele zegarków, czy całe marki, których nie lubicie, nie możecie się przekonać, nie podobają się, budzą odrazę?
Ja na ten przykład nie wiem dlaczego (jest to bardzo subiektywne odczucie) nie lubię marki Citizen. Nie lubię brzmienia jej nazwy, nie lubię ich zegarków i w ogóle Citizen jest dla mnie fe i obchodzę go z daleka. Jedyny, który popełniłem to Orca, ale szybciutko sprzedałem. Najdziwniejsze jest to, że nie wiem skąd moja niechęć do Citizena. Nie lubię go i już!
A jak u Was? Macie jakieś hejty?
Ja na ten przykład nie wiem dlaczego (jest to bardzo subiektywne odczucie) nie lubię marki Citizen. Nie lubię brzmienia jej nazwy, nie lubię ich zegarków i w ogóle Citizen jest dla mnie fe i obchodzę go z daleka. Jedyny, który popełniłem to Orca, ale szybciutko sprzedałem. Najdziwniejsze jest to, że nie wiem skąd moja niechęć do Citizena. Nie lubię go i już!
A jak u Was? Macie jakieś hejty?
:
Mam! Brejtling, bez modelu superocean
JAkoś ich nie mogę.
JAkoś ich nie mogę.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
Kiedyś już pisałem - ja mam jakąś podświadomą awersję do marki Orient.
Nie mógłbym się też chyba przekonać do napisu TAO International na tarczy. TAO mi się kojarzy z chińską zupką, a nie z zegarkiem (choć wiem, że zegarki porządnie wykonane i kuszą).
No... i tym sposobem się pewnie naraziłem sporej części forumowiczów
Nie mógłbym się też chyba przekonać do napisu TAO International na tarczy. TAO mi się kojarzy z chińską zupką, a nie z zegarkiem (choć wiem, że zegarki porządnie wykonane i kuszą).
No... i tym sposobem się pewnie naraziłem sporej części forumowiczów
Segoy