Odpowiedz do tematu
:
tomaliusz, pojechał do Radomia
:
Sorki Wszystkim, trochę się u mnie działo i zapomniałem wkleić
Casio duro Batman z rybą ... a jak ... i jest szmoc
Casio duro Batman z rybą ... a jak ... i jest szmoc
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
No i ładnie
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
W tej cenie jest nie do pobicia
:
Sympatyczne sa te marliny, tez chyba ze 2 miałem kiedyś
Graty.
Graty.
:
tomaliusz,
:
tomaliusz, marliny są ekstra* - graty
*wiem bo mam dwa
*wiem bo mam dwa
:
tomaliusz, fajny
wysłałem PW
wysłałem PW
:
Zawsze chciałem mieć Marlina i jakoś finalnie nigdy się nie udawało. Jak w ogóle wygląda w nim luma? Daje radę?
:
Tak to u mnie wyglada (po wyciągmnięciu z szafy i 30 sekundach naświetlania):
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez bandi 2023-01-27, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Buczo, chyba tylko właśnie do lumy można się przyczepić. Nie jest to poziom seiko ale też i nie taka tragedia jak Vostoki Amfibie. Świeci tak jak każde Casio w tej cenie. Tak jak widać na fotce Faziego (a może nie widać ) to wskazówki świecą trochę jaśniej i dłużej niż indeksy (tego na pewno na fotce nie widać )
Wg mnie zegarek jest wart swojej ceny, więc śmiało bierz
Edit: Tylko trzeba uważać na podróby bo majfrendy robią ich na potęgę, więc bierz ze sprawdzonego źródła
Wg mnie zegarek jest wart swojej ceny, więc śmiało bierz
Edit: Tylko trzeba uważać na podróby bo majfrendy robią ich na potęgę, więc bierz ze sprawdzonego źródła
Ostatnio zmieniony przez bandi 2023-01-27, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
:
W jakimś dziwnym języku ale imitasi to imistasi (znaczy ten z lewej)
https://youtu.be/x7tnFAFJwUc
Widzę, że już poznikały z ali oferty podróbek ale jeszcze z pół roku temu było tego od groma -
Mogłeś nawet kupiś merlina z zieloną tarczą. Ale, ale na allegro jeszcze kilka jest np: https://allegro.pl/oferta/zegarek-produkt-meski-casio-mdv-106-1a-zielony-12503867861
Chyba, że to jakaś super limitka o której nie wiem
Dlatego dla mnie podejrzane są wszystkie oferty na allegro gdzie jako kraj wysyłki są wskazane Chiny
Ogólnie podróby kiedyś można było na pierwszy rzut oka poznać po pasku bo nie był gładki tylko miał pośrodku jakby zagłębienie i w oryginale pipek na bezelu NIE MA!! tej metalowej obwódki.
Reszta różnic to po zdjęciu z oferty ciężko poznać tak więc trzeba zachować czujność
PS sory za oftop
Ostatnio zmieniony przez bandi 2023-01-27, 11:43, w całości zmieniany 3 razy
Machu napisał/a: |
Serio takie casioki za kilka stówek podrabiają już |
W jakimś dziwnym języku ale imitasi to imistasi (znaczy ten z lewej)
https://youtu.be/x7tnFAFJwUc
Widzę, że już poznikały z ali oferty podróbek ale jeszcze z pół roku temu było tego od groma -
Mogłeś nawet kupiś merlina z zieloną tarczą. Ale, ale na allegro jeszcze kilka jest np: https://allegro.pl/oferta/zegarek-produkt-meski-casio-mdv-106-1a-zielony-12503867861
Chyba, że to jakaś super limitka o której nie wiem
Dlatego dla mnie podejrzane są wszystkie oferty na allegro gdzie jako kraj wysyłki są wskazane Chiny
Ogólnie podróby kiedyś można było na pierwszy rzut oka poznać po pasku bo nie był gładki tylko miał pośrodku jakby zagłębienie i w oryginale pipek na bezelu NIE MA!! tej metalowej obwódki.
Reszta różnic to po zdjęciu z oferty ciężko poznać tak więc trzeba zachować czujność
PS sory za oftop
Ostatnio zmieniony przez bandi 2023-01-27, 11:43, w całości zmieniany 3 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-01-27, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Jakbym zobaczył takiego na allegro to bym pewnie nie wpadł, że podróbka...
A wysyłek z Chin też staram sie unikać - jakbym chciał, to bym poszukał na Aliexpress Na krajowym serwisie oczekuję mieć towar (nawet przepłacając) w paczkomacie za 2 dni
A wysyłek z Chin też staram sie unikać - jakbym chciał, to bym poszukał na Aliexpress Na krajowym serwisie oczekuję mieć towar (nawet przepłacając) w paczkomacie za 2 dni
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-01-27, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
:
I mi daj znać gdzie brałeś w sensie pewnie z jakimś rabatem bo widzę, że do kupienia są około 300-315 zł bo dawno nie były dostępne.
Odpowiedz do tematu
tomaliusz napisał/a: |
Sorki Wszystkim, trochę się u mnie działo i zapomniałem wkleić
Casio duro Batman z rybą ... a jak ... i jest szmoc Obrazek |
I mi daj znać gdzie brałeś w sensie pewnie z jakimś rabatem bo widzę, że do kupienia są około 300-315 zł bo dawno nie były dostępne.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos