Odpowiedz do tematu
:
Przecież to jakaś lipa albo atrapa z plastiku, nawet balans krzywo wsadzili
:
Ładny dziurawiec (Pam), ostatnio ich wszędzie pełno (dziurawców, chociaż pamów trochę też ) Ten niżej nieco bardziej przystępny cenowo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kłóci, kłóci, kłóci
Dorian06 napisał/a: |
...Niestety kłuci mi się Pam z Tourbillon... |
kłóci, kłóci, kłóci
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Qfa faktycznie Ja z przyzwyczajenia zobaczyłem podwójną datę i nawet nie patrzyłem co jest w tym okienku
Erolek napisał/a: | ||
Trzeba iść do lekarza. Od oczu. To jest miesiąc. Tam jest kalendarz roczny i w tym leży wyjątkowość tego Lążina. Ze zwykła datą to po prostu jaiś Tissot, czy Orient się robi. Pozdrawiam Eryk |
Qfa faktycznie Ja z przyzwyczajenia zobaczyłem podwójną datę i nawet nie patrzyłem co jest w tym okienku
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie ma się co kłócić.
Fazi napisał/a: | ||
kłóci, kłóci, kłóci |
Nie ma się co kłócić.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Po dzisiejszym odcinku australijskiego Szkota - takie coś mnie kusi.
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
To ma skaczącą godzinę?
Edit: i dwa mechanizmy?
Edit: i dwa mechanizmy?
:
Ani tego ani tego.
https://www.kickstarter.c...automatic-watch
Santino napisał/a: |
To ma skaczącą godzinę?
Edit: i dwa mechanizmy? |
Ani tego ani tego.
https://www.kickstarter.c...automatic-watch
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Gdyby miał skaczącą godzinę, to już bym był zapisany. A tak, to się dopiero waham.
nie ma dwóch mechanizmów - godzinową "wskazókę" ma zdublowaną.
Miyota 8217
Pozdrawiam
Eryk
Santino napisał/a: |
To ma skaczącą godzinę?
Edit: i dwa mechanizmy? |
Gdyby miał skaczącą godzinę, to już bym był zapisany. A tak, to się dopiero waham.
nie ma dwóch mechanizmów - godzinową "wskazókę" ma zdublowaną.
Miyota 8217
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Tzn o tyle zdublowana, że ta miyota ma wskaźnik 24h na subtarczy, więc nawet nie musieli grzebać.
Erolek napisał/a: | ||
Gdyby miał skaczącą godzinę, to już bym był zapisany. A tak, to się dopiero waham. nie ma dwóch mechanizmów - godzinową "wskazókę" ma zdublowaną. Miyota 8217 Pozdrawiam Eryk |
Tzn o tyle zdublowana, że ta miyota ma wskaźnik 24h na subtarczy, więc nawet nie musieli grzebać.
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Bardzo ładny
:
Rewelacja Nosiłbym
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2021-02-18, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Jeszcze ze złotym jest i bez chrono.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2021-02-18, 11:10, w całości zmieniany 1 raz