Odpowiedz do tematu
:
Ja oczywiście nie podważam opinii naczelnego prezesa KSF - ale nieśmiało zapytam o co Osobie zasadniczo kaman?
:
Tak sobie klepię po klawiaturze.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że moje paski nie są idealne - ale tu to raczej kwestia perspektywy/ułożenia paska.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że moje paski nie są idealne - ale tu to raczej kwestia perspektywy/ułożenia paska.
:
Santino, poziom Twoich pasków jest akurat bardzo wysoki. Mam jeden ale nie można nic zarzucić. Wykonanie jest super.
Każdy Tworzy coś innego mam paski od Ciebie, Radka, Przemka i Wojtka Spinnera i każdy ma coś w sobie.
Działaj dalej
Każdy Tworzy coś innego mam paski od Ciebie, Radka, Przemka i Wojtka Spinnera i każdy ma coś w sobie.
Działaj dalej
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Napiszę jeszcze raz aby nie było niedomówień.
Nigdzie nie napisałem, że jest krzywy.
Napisałem asymetryczny. A to wielka różnica przynajmniej dla mnie.
A tu tak jak piszesz, perspektywa.
Santino napisał/a: |
:)
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że moje paski nie są idealne - ale tu to raczej kwestia perspektywy/ułożenia paska. |
Napiszę jeszcze raz aby nie było niedomówień.
Nigdzie nie napisałem, że jest krzywy.
Napisałem asymetryczny. A to wielka różnica przynajmniej dla mnie.
A tu tak jak piszesz, perspektywa.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
:
No nie pykło z tym zdjęciem coś
A pasek już u kolegi - może on pokaże lepsze.
A pasek już u kolegi - może on pokaże lepsze.
:
Krokuś z cieniowanym wypełnieniem i polerowanymi bokami:
:
I canvasy - nie zdążyłem zdjęć robić, ale Koledzy już z zegarkami zrobili
:
Wszystkie super. Ten z wzorem z rękawicy czy nie wiem co to będzie bomba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Wszystkie super, a kroks przechuj!!
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.