Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-01, 07:20, w całości zmieniany 1 raz
Oba super
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-01, 07:20, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ja też
Podoba mi się, oczywiście oprócz stylistyki, która jest bardzo w moim stylu, jednoprzyciskowy chronograf, takiego jeszcze nie mam.
Machu napisał/a: |
Przed chwilą newsletter z SW oglądałem z tym zegarem |
Ja też
Podoba mi się, oczywiście oprócz stylistyki, która jest bardzo w moim stylu, jednoprzyciskowy chronograf, takiego jeszcze nie mam.
:
Szymon, panda świetna.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-01, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06,
Oba świetne.
Panda to limitka.
Oba świetne.
Panda to limitka.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-01, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2020-09-04, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
No i co z tego, że prawie wszystko super,
ale kiedy widzę tak zrobione logo, to wiem, że nic innego bym nie zwracałbym uwagi
ale kiedy widzę tak zrobione logo, to wiem, że nic innego bym nie zwracałbym uwagi
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2020-09-04, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Na zywo to logo, az tak nie jest widoczne, ale zgadzam sie, ze nie wyglada to fajnie
Z_bych napisał/a: |
No i co z tego, że prawie wszystko super,
Obrazek ale kiedy widzę tak zrobione logo, to wiem, że nic innego bym nie zwracałbym uwagi Obrazek |
Na zywo to logo, az tak nie jest widoczne, ale zgadzam sie, ze nie wyglada to fajnie
:
No własnie Wolałbym już zwyczajny, ładny nadruk
muchacho_ napisał/a: |
Na zywo to logo, az tak nie jest widoczne, ale zgadzam sie, ze nie wyglada to fajnie Obrazek |
No własnie Wolałbym już zwyczajny, ładny nadruk
:
Na żywo to jest bardzo ładny zegar - zielonego miałem na ręce - ale oczywiście za mały
:
Mam nawet dokładnie taką wersję kolorystyczną i jak dla mnie na żywo jest spoko
:
Ja z powodu tego logo wyglądającego jak niedoróbka zrezygnowałem z tego zegara w sklepie a pojechałem specjalnie po niego. Detal, ale mnie odrzuca strasznie. Można by to spiąć jakimś podkreśleniem bardzo cienkim i było by 100x ładniej.
:
Też go oglądałem kilka dni temu. Nawet rozmiar bym zniósł, bo dobrze leżał, ala logo mnie zniechęciło
A zegarek super.
A zegarek super.
:
Odpowiedz do tematu
Komentarz jest tylko jeden...zajebibi
Niestety szybko nie kupie sobie i to jest największy i jedyny jego minus
Od lat mi się podobał ale nigdy nie widziałem. Na żywo powala. Proporcje wręcz idealne (leży lepiej niż genialnie leżący Rolex SUB).
Od dupy strony poezja, mozna patrzeć się godzinami
Niestety szybko nie kupie sobie i to jest największy i jedyny jego minus
Od lat mi się podobał ale nigdy nie widziałem. Na żywo powala. Proporcje wręcz idealne (leży lepiej niż genialnie leżący Rolex SUB).
Od dupy strony poezja, mozna patrzeć się godzinami
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)