grzejemy kotlety dalej - czyli nie wiem czy temat odpowiedni bo mi nie podoba się
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-12-05, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
mnie też, aczkolwiek wskazówki całkiem ok.
We wszystkich tych zegarkach, do których pakują te monsterowe - a które nijak nie pasują, mogliby je powkładać.
We wszystkich tych zegarkach, do których pakują te monsterowe - a które nijak nie pasują, mogliby je powkładać.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-12-05, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
juz chociaz mogli shrouda i pasek w tym samym kolorze dac...
slabe. I czy PADIuja juz teraz wszystko? zaraz jakies lotniki PADI limited edyszon beda...
slabe. I czy PADIuja juz teraz wszystko? zaraz jakies lotniki PADI limited edyszon beda...
beceen | ***** ***
:
Tak im dłużej patrzę to stwierdzam, że tarcza i wskazówki nawet nienajgorsze...
Ale ten bezel, szroud, i pasek - No do porzygania, za dużo tego wszystkiego i w różnych kolorach.
Ale np. Wyobraźcie sobie klasycznego monstera stalowego z tą tarczą i wskazówkami. Byłby super!
Ale ten bezel, szroud, i pasek - No do porzygania, za dużo tego wszystkiego i w różnych kolorach.
Ale np. Wyobraźcie sobie klasycznego monstera stalowego z tą tarczą i wskazówkami. Byłby super!
Skate or die!
:
Wyobraziłem sobie. Byłby super. Ale to powyżej super nie jest. Jest moim zdaniem słabe. Może w ręku trzymane robiłoby inne wrażenie, ale na zdjęciu wygląda jak jakaś dziwna, plastikowa podróbka...
:
prezesso, nie wiedzę przeszkód, żeby coś takiego zrobić. Tylko pewnie tarcza nie do dostania.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Chyba nurki padują, bo padi to jakieś stowarzyszenie dla nurków zawodowych, czy coś w tym stylu. Imo próba pokazania, że jesteśmy pro i nawet profesjonaliści nas używają - czyli zgodnie z nową linią z X na tarczy.
beceen napisał/a: |
I czy PADIuja juz teraz wszystko? zaraz jakies lotniki PADI limited edyszon beda... |
Chyba nurki padują, bo padi to jakieś stowarzyszenie dla nurków zawodowych, czy coś w tym stylu. Imo próba pokazania, że jesteśmy pro i nawet profesjonaliści nas używają - czyli zgodnie z nową linią z X na tarczy.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tragedia
Gdyby ograniczyli się do wypuszczenia tylko pierwszego rzutu (żółw i kinetic GMT) to śmiało można by położyć PADI 9jako całość) koło Spirotechnique czy Scubapro, a tak jest słabo...........im dalej w las tym więcej drzew
Gdyby ograniczyli się do wypuszczenia tylko pierwszego rzutu (żółw i kinetic GMT) to śmiało można by położyć PADI 9jako całość) koło Spirotechnique czy Scubapro, a tak jest słabo...........im dalej w las tym więcej drzew
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Szczerze to mnie to osobiście zwisa zwiędłym kalafiorem bo nie lubię niebieskiego koloru, a większość nowych modeli seiko od paru lat (oczywiście te na które mnie stać) to są jakieś stylistyczne potworki wyglądające jak pastelowe plasticzaki dla japońskich gimbusów. Imo jak się komuś padi nie podobie to może nie kupować zwyczajnie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, ale jak to nie lubisz niebieskiego I to jeszcze nurka Przecież oficjalna forumowa wykłądnia jest taka, że niebieskie zawsze najładniejsze
A tak serio - zegarek imo paskudny Chociaz do mnie generalnie nie trafia stylistyka Seiko - starsze modele w ogromnej większości uważam za nudne i nieciekawe, a te nowe faktycznie jakieś efekciarsko-plastikowate sie wydają...
A tak serio - zegarek imo paskudny Chociaz do mnie generalnie nie trafia stylistyka Seiko - starsze modele w ogromnej większości uważam za nudne i nieciekawe, a te nowe faktycznie jakieś efekciarsko-plastikowate sie wydają...
:
Nie lubię niebieskiego. Niczego. Zdałem sobie z tego sprawę w tym roku i od razu mi lepiej Wyjątek to dżinsy, niebo i włoskie morze Próbowałem z niebieskimi zegarkami ale się nie da. Smutne te granaty jak milicja obywatelska albo kolejowa orkiestra dęta z obowiązkowym bogoojczyźnianym repertuarem.
Machu napisał/a: |
ale jak to nie lubisz niebieskiego I to jeszcze nurka Przecież oficjalna forumowa wykłądnia jest taka, że niebieskie zawsze najładniejsze |
Nie lubię niebieskiego. Niczego. Zdałem sobie z tego sprawę w tym roku i od razu mi lepiej Wyjątek to dżinsy, niebo i włoskie morze Próbowałem z niebieskimi zegarkami ale się nie da. Smutne te granaty jak milicja obywatelska albo kolejowa orkiestra dęta z obowiązkowym bogoojczyźnianym repertuarem.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks,
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Iks, przesadza
wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem
z drugiej strony jednak, ten konkretny zegar jest niebiesko-plasticzany i tu trudno się nie zgodzić
wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem
z drugiej strony jednak, ten konkretny zegar jest niebiesko-plasticzany i tu trudno się nie zgodzić
:
Nie przesadza. Milicja była na ludzi a kolejowa orkiestra jest nie do słuchania
:
ale pokazywać trzeba, choćby po to, żeby później było czym dzieci straszyć
Odpowiedz do tematu
Z_bych napisał/a: |
Nie przesadza. Milicja była na ludzi a kolejowa orkiestra jest nie do słuchania |
ale pokazywać trzeba, choćby po to, żeby później było czym dzieci straszyć