Dzięki
https://www.seriouswatche...bber-strap-24mm
Odpowiedz do tematu
:
Przyszło ze 3 tygodnie temu tylko nie było czasu na zdjęcie. Jeszcze tylko pasek do niego zrobić
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2022-09-28, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Kajdan z rangera przyszedł po około miesiącu oczekiwania. Cena 2792 zł po płatności 20% punktami.
Pasuje idealnie do koperty bb58. Kolor stali na upartego odrobinę cieplejszy na bransolecie niż na kopercie. Szczotkowanie możliwe, że też nieco się różni. Mimo wszystko różnice są nie do zauważenia z odległości powyżej 1 m.
Na marginesie mam do oddania fabryczny pasek z zapięciem motylkowym, więc zapraszam jak ktoś potrzebuje. Założony dosłownie kilka razy.
Pasuje idealnie do koperty bb58. Kolor stali na upartego odrobinę cieplejszy na bransolecie niż na kopercie. Szczotkowanie możliwe, że też nieco się różni. Mimo wszystko różnice są nie do zauważenia z odległości powyżej 1 m.
Na marginesie mam do oddania fabryczny pasek z zapięciem motylkowym, więc zapraszam jak ktoś potrzebuje. Założony dosłownie kilka razy.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2022-09-28, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-09-28, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
machlo, super
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-09-28, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
machlo, Kajdan jednak robi robotę. +10 do lansu
[ Dodano: 2022-09-28, 20:40 ]
A w sumie to właśnie tutaj powinienem się pochwalić:
[ Dodano: 2022-09-28, 20:40 ]
A w sumie to właśnie tutaj powinienem się pochwalić:
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Thomas666, przecież to idealne pudło na zegarki jest
:
Mattoni, No, dlatego w około zegarkowych wrzucam. To już trzecie takie będzie
BTW 149 zeta, herbatka gratis i mieszczą się wszystkie zegarki, poza Egeziano
BTW 149 zeta, herbatka gratis i mieszczą się wszystkie zegarki, poza Egeziano
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-10-03, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Żółtek do Gwg-1000
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-10-03, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Thomas666, wygląda spoko. Ta koperta z prawej bardzo zgrabna.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Od Tomka?
kornel91 napisał/a: |
Żółtek do Gwg-1000
Obrazek |
Od Tomka?
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Tak. Miałem brać na świat zegarków bo cena ok ale wziąłem od Tomka bo pisał że jednak nie nałoży.
Odpowiedz do tematu
tomaliusz napisał/a: | ||
Od Tomka? |
Tak. Miałem brać na świat zegarków bo cena ok ale wziąłem od Tomka bo pisał że jednak nie nałoży.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91