Odpowiedz do tematu
:
ALAMO, dobre
i przy okazji słuszne i zbawienne
już nie będę wklejał zdjęć w tym wątku
i przy okazji słuszne i zbawienne
już nie będę wklejał zdjęć w tym wątku
Segoy
:
Just saw Mt. Fujijama? It's normal...
J
J
:
Strasznie mi podpadł, nie lubię, jak ktoś ze mnie wała robi .. Zanim kupiłem - pytałem, zdjęcia wysyłałem. Wszystko ma, specjal prajs też ma, koronki stalowe też ma ... Jak zapłaciłem - nic już nie miał .. Poza odpowiedzią "soon" lub "next week" A jak spór otworzyłem - od razu tracking przysłał. Ciekawe, co mi wysłał
Svedos napisał/a: |
Tomek, oj podpadł Ci masakrycznie ten Jackson |
Strasznie mi podpadł, nie lubię, jak ktoś ze mnie wała robi .. Zanim kupiłem - pytałem, zdjęcia wysyłałem. Wszystko ma, specjal prajs też ma, koronki stalowe też ma ... Jak zapłaciłem - nic już nie miał .. Poza odpowiedzią "soon" lub "next week" A jak spór otworzyłem - od razu tracking przysłał. Ciekawe, co mi wysłał
:
Ciekawe, czy cokolwiek Ci wysłał.
Z Seiko FFF mialem tak, że mi przysłał gościu numer trackingu. Nawet się coś na stronie poczty singapurskiej pokazało. Ale, po kilku dniach przysłał mi maila, że przeprasza, bo się pomylił z tym numerem i że podaje prawidłowy. No to se sprawdziłem i okazało się, że go nie ma w żadnym systemie, a nastepnego dnia dostałem zegarek
Z Seiko FFF mialem tak, że mi przysłał gościu numer trackingu. Nawet się coś na stronie poczty singapurskiej pokazało. Ale, po kilku dniach przysłał mi maila, że przeprasza, bo się pomylił z tym numerem i że podaje prawidłowy. No to se sprawdziłem i okazało się, że go nie ma w żadnym systemie, a nastepnego dnia dostałem zegarek
:
Zakupy u Jacksona to jak jajko z niespodzianką - nie wiesz, co jest w środku, dopóki nie otworzysz ..
:
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-04-08, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Tomek, coś ty u niego za dziwoląga zamówił, że mu to tak krew psuje?
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-04-08, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
:
TUTAJ KLIK , towar standard, bez udziwnień (jeśli fanaberią jest chęć posiadania koronki stalowej zamiast czarnej PVD - to z udziwnieniem)
Segoy napisał/a: |
Tomek, coś ty u niego za dziwoląga zamówił, że mu to tak krew psuje? |
TUTAJ KLIK , towar standard, bez udziwnień (jeśli fanaberią jest chęć posiadania koronki stalowej zamiast czarnej PVD - to z udziwnieniem)
:
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-08, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Ale przecież jest stalowa.
Kurr... jeden userbar mi gdzieś wcięło
Kurr... jeden userbar mi gdzieś wcięło
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-08, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-04-08, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
...z tym, że na fotkach
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-04-08, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Na fotkach tak, ale po zakupie, na moje wyraźne pytanie, okazało się, że pan J. do tych zegarków montuje czarne koronki pvd, już nawet nie odzierając ich z powłoki. Bo stalowe "wyszły"
Odpowiedz do tematu
Darecki napisał/a: |
Ale przecież jest stalowa.
Kurr... jeden userbar mi gdzieś wcięło |
Na fotkach tak, ale po zakupie, na moje wyraźne pytanie, okazało się, że pan J. do tych zegarków montuje czarne koronki pvd, już nawet nie odzierając ich z powłoki. Bo stalowe "wyszły"