Szał ponoć przyszedł z Usa ,i dobrze mnie sie podoba,cena po roku bodaj sprzedaży na aledrogo spadła nawet to 3,99 złotego za sztuke ,to koszt porządnej baterii
W domu mam pare sztuk,trochę nosi żona troche ganiał w tym dzieciak:
Ogólnie jak za tą kwote(a górna granica to jakieś 40 zł) to super wyrób,rozwalisz,zalejesz -wywalić i następny albo jak
w tych kwadraciakach wskazówkowych-zostawić co przetrwało dokupić reszte,gdyż cała obudowa zewnętrzna żelowa jest wymienna:
Pomysł super...
Odpowiedz do tematu
: Żelki
:
Za tymi kwadraciakami moja młodsza siostra biega chce kupic cały komplet mowi ze do kazdego ubrania bedzie miala zegar kolorystycznie w sumie ma racje
:
widziałem takiego żelka u mojego zegarmistrza, ciekawy patent
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
moja żona ma od baaardzo dawna tego wielkiego kwadraciaka. Kosztował 1$. Miał być granatowy, przyjechał biały.
:
Czasami zakładam tego czarnego który wyszedł jak granatowy z drugiego zdjęcia,wygodne
to w noszeniu,ale w lecie wolę zimną stal-silikon na zime
Czyli inaczej niż wszyscy
to w noszeniu,ale w lecie wolę zimną stal-silikon na zime
Czyli inaczej niż wszyscy
:
Ciekawe, ale córce nadal kupuję te z serii "Bob Budowniczy".
:
Blaz, daj jakiegoś linka - też synowi kupię. Bob, to jeden z ulubionych
:
W szkole to dzieczyny noszą
: Re: Żelki
Ostatnio zmieniony przez kaer 2011-08-15, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Miałem okazję pomacać takiego żelka i powiem że całkiem przyjemny łocz Za cenę baterii jak najbardziej może być
Ostatnio zmieniony przez kaer 2011-08-15, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Ostatnio zmieniony przez arekm001 2011-08-21, 16:42, w całości zmieniany 2 razy
W temacie chodzi o konkretny typ zegarka, czy model/firmę
Pisałem niedawno na czacie o chłopaku, któremu się takie cudo zalało wodą. Kosztował chyba 55zł(ręki nie dam uciąć). A wyglądał jak wskazówkowiec w obudowie(czarnej) jak z ostatniej fotki z pierwszego posta.
Ogólnie dobrego wrażenia na mnie nie zrobił(Mięciutki taki. Jak przetopiona prezerwatywa ). IMO szkoda kasy... chyba, że na zegarek którego nie szkoda.
Edit: Przepraszam, jednak się pomyliłem: zegarek kosztował 20 zł
Pisałem niedawno na czacie o chłopaku, któremu się takie cudo zalało wodą. Kosztował chyba 55zł(ręki nie dam uciąć). A wyglądał jak wskazówkowiec w obudowie(czarnej) jak z ostatniej fotki z pierwszego posta.
Ogólnie dobrego wrażenia na mnie nie zrobił(Mięciutki taki. Jak przetopiona prezerwatywa ). IMO szkoda kasy... chyba, że na zegarek którego nie szkoda.
Edit: Przepraszam, jednak się pomyliłem: zegarek kosztował 20 zł
Ostatnio zmieniony przez arekm001 2011-08-21, 16:42, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
Dokładnie. Są już na allegro tacy, co kupują je na ebayu za 5 dolarów, a sprzedają za 50 PLN.