:
Bez sedesów wygląda nawet nieźle.
Gbq.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Santino napisał/a: |
Szarpałbym - jak Reksio frytki |
https://www.youtube.com/watch?v=dljL6rtEPVA
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
ale przy takiej cenie nie lepiej kupic oryginał tj. speedmastera?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I napisał/a: |
ale przy takiej cenie nie lepiej kupic oryginał tj. speedmastera? |
Ale Bulova Moonwatch to taki sam oryginal jak Speedmaster.
Tez ganial sobie po ksiezycu - w listopadzie 2015 poszedl na aukcji za 1.625 mln USD.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Iks napisał/a: |
za $650? Biorę! |
no zajebibi różnica - jeden 2500 zeta a drugi da sie wyrwać za 3000-3200 jak sie jest cieprliwym
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Reduced jest świetny i te 38,5 mm nie przeszkadza tylko jak takiego znaleźć w cenie jaką podał Rafał . Chyba że bez papierów i bez bransy , mua takiego posiada
:
Nie no ja wiem, że nawet reduced to jest zajebi opcja Może jak zrzucę te planowane 26 kilo to zacznę taki rozmiar tolerować
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Lubię takie bezelki
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.