pisar napisał/a: |
Ok Panie i Panowie koszulki zjechały i porobiłem pomiary więc można się deklarować z rozmiarami.
Dla przypomnienia mamy dwie opcje do wybru: 1. koszulka droższa i super jakości w anty-workowym kroju 2. koszulka tańsza trochę słabszej jakości w bardziej workowym kroju Po określeniu rozmiaru proszę dopisać droższa wg wzrou: 1. Pisar XL droga 2. Pisar XL tania Wymiary od pachy do pachy wyglądają tak: Droższa: M - 47 cm L - 52 cm XL - 54 cm XXL - 56 cm 3XL - 60 cm Tańsza: S - 48 cm M - 51 cm L - 56 cm XL - 61 cm XXL - 66 cm To by było tyle w kwestii rozmiarów. Koszulki jak widać różnią się detalami. Droższa ma węższy "kołnierzyk" i jest jakby mniej czarna w swej czarności ale jakościowo to pierwsza liga. Noszę jedną do testów i po dwóch praniach jest jak nowa. W dalszym ciągu nie mam odzewu od Damiana Jeśli ktoś ma z nim kontakt telefoniczny to prosiłbym o przedzwonienie do niego. |
pisar napisał/a: |
OK Pany ogłoszenie parafialne.
Sprawa wygląda tak, że koszt koszulek poszedł niestety trochę w górę przez to, że projekt Damiana upadł i nie mamy od niego odzewu:( Finalnie wygląda to kosztowo tak w przypadku koszulki droższej: 44,90 (koszulka z vat)+10,70 (nadruk)=55,60pln+4,90 (koszty logistyczne, zakup kopert, koszt wysłania próbek itd.)=60,5pln Do tego dojdzie jeszcze poczta (koło 5-7 pln znając życie). Czyli wyjdzie nam finalnie kilka pln drożej niż koszt ostatniej Takataka. Przepraszam najmocniej ale nie byłem tego w stnie przewidzieć. Jeśli komuś to bardzo nie leży to proszę o przepisanie się na tańszą. Jednak jak będziemy mieli lawinę przepisań to nie wiem jak będzie z ceną droższej dlatego fajne gdybyśmy w większości nie wykonywali nerwowych zmian : ) Koszt tańszej w tym przypadku byłby o około 15pln mniejszy ale tego nie jestem w stanie dokładnie wyliczyć bo nie znam ilości potrzebnych do zamówienia. Ze swojej strony mogę tylko potwierdzić, że ta droższa jest kozak jeśli chodzi o jakość i ja zostaję przy niej. Jedną mam do testów i po kilku praniach jest cały czas super. Aby nie robić zamieszania i nie czekać na 39 deklaracji ustalam niedzielę o godzinie 22 za ostateczny termin zmian. W poniedziałek rano wysyłam ostateczne zamówienie i nie mamy już odwrotu! PS. Zinajda wykonał świetny projekt i włożył z synem w to kupe czasu. Mam nadzieję, że jeden z fajniejszych projektów dojedzie z nami do końca!! |
A może byśmy powrócili do tematu koszulki z Mołnią?
Chyba Paweł (Zinajda) wrzucał wzór.