Odpowiedz do tematu
:
Dzięki za info, też tak myślałem że to jakiś czas musi potrwać, ale musiałem zapytać dla spokojności
:
Dla wszystkich, którzy posiadają telefon z androidem polecam taką aplikację
http://www.appbrain.com/a...ereIsMyPackage.
Obsługuje 12 firm przewozowych i może być pomocna czasami jak się bardzo czeka na paczkę a jest się poza dostępem do komputera
http://www.appbrain.com/a...ereIsMyPackage.
Obsługuje 12 firm przewozowych i może być pomocna czasami jak się bardzo czeka na paczkę a jest się poza dostępem do komputera
Pozdrawiam
SG
SG
:
China Post tracking - pokazuje paczki, które nie trackują się na innych stronach:
http://intmail.183.com.cn...sQuery.do?lan=0
http://intmail.183.com.cn...sQuery.do?lan=0
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
msg nie bangla mi ta linka do trackingu.
:
Ona niestety tak ma, raz działa, potem nie działa Ale jak już działa to pokaże Ci Twoje zamówienie od TAO
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
OK sprawdzę jak wejdzie.
:
grizly - działa dzisiaj tracking na tej stronce co powyżej zapodałem. Pierwszy raz od tygodnia
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
A ja odkryłem, że moja przesyłka od Dajiwatch dotarła pod zupełnie inny adres w Polsce, niż podałem...tzn. tracking Poczty pokazuje, że została doręczona w Komornikach 1
Mieliście już takie przypadki? Najlepsze, że drugi zegarek od Daji zupełnie nie jest pokazywany przez tracking - ani w HK ani w PL. Może majfriend pomylił numery przesyłek? Tak czy owak napisałem już do niego, zobaczymy co odpowie, ale to nie napawa optymizmem...
Mieliście już takie przypadki? Najlepsze, że drugi zegarek od Daji zupełnie nie jest pokazywany przez tracking - ani w HK ani w PL. Może majfriend pomylił numery przesyłek? Tak czy owak napisałem już do niego, zobaczymy co odpowie, ale to nie napawa optymizmem...
:
Swiateczny rush traffic po prostu i bajzel Chinlandii...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
torsen, A co zamawiałeś?
Ktoś ostatnio pisał, że dostał przesyłkę, której nie zamawiał...
Ktoś ostatnio pisał, że dostał przesyłkę, której nie zamawiał...
:
Santino, wiesz może kto dostał to czego nie zamawiał? Może udałoby się wyjaśnić sprawę.
Zamawiałem dwa zegarki z promocji "Crazy to buy" w Dajiwatch.
Jeden to Marina Militare 44mm z małą sekundą. Dopłaciłem za łąbędzią szyję i w sumie wyszło 60$. Trackingu na niego nie ma - nawet na stronie HK. Tak, jakby w ogóle nie wyszedł od daji. Taki opis:
44MM Marina Militare black sandwich Dial Mechanical Watch
strap:75/115 Brown ; glass:mineral glass ; movement Asia 6497 swan neck US+7 (Plus $ 7 USD)
Drugi to Parnis pilot z małą sekundą na 6498 na brązowym standardowym pasku, za 55$. Taki opis:
44mm Parnis black dial Special @6 MECHANICAL Watch 6498
Strap Brown
Ten właśnie został dostarczony w Komornikach 1, zamiast w Rybniku.
Zamawiałem dwa zegarki z promocji "Crazy to buy" w Dajiwatch.
Jeden to Marina Militare 44mm z małą sekundą. Dopłaciłem za łąbędzią szyję i w sumie wyszło 60$. Trackingu na niego nie ma - nawet na stronie HK. Tak, jakby w ogóle nie wyszedł od daji. Taki opis:
44MM Marina Militare black sandwich Dial Mechanical Watch
strap:75/115 Brown ; glass:mineral glass ; movement Asia 6497 swan neck US+7 (Plus $ 7 USD)
Drugi to Parnis pilot z małą sekundą na 6498 na brązowym standardowym pasku, za 55$. Taki opis:
44mm Parnis black dial Special @6 MECHANICAL Watch 6498
Strap Brown
Ten właśnie został dostarczony w Komornikach 1, zamiast w Rybniku.
:
torsen,
W jest ok było:
W jest ok było:
msg napisał/a: |
Parnisa Pilota z"krzywymi indeksami" i Militarną Marynę.
Już nawet odpisał na mojego maila że bardzo mnie przeprasza za nieporozumienie i prosi o odesłanie zegarów do niego na jego koszt (i tu pytanie czy nasza poczta obsługuje taką opcję, bo nigdy z niej nie korzystałem ) W ramach zadośćuczynienia zostałem podobno apgrejtowany do VIP'a i mam mieć lepsze ceny - i to jest zdecydowanie OK |
:
A proszę. Chociaż chyba już odesłał....
:
Odpowiedz do tematu
Niestety już odesłałem Trza było się wcześniej odezwać. Może by się zgodził na wysłanie wewnątrz kraju i byłoby po sprawie. A tak pewnie jeszcze trochę poczekasz.
PW poszło.
PW poszło.
If in doubt, FLAT OUT!!!