[quote]Bentley, I tu też??[/quote]
tzn?
Odpowiedz do tematu
:
To znaczy, że tak jak ci napisałem w PW, jeśli nie przestaniesz się bawić w archeologa i odkopywać wątki sprzed 2 lat żeby sobie nabić posty potrzebne do wystawiania w Bazarze - dostaniesz kolejne ostrzeżenie.
:
a tak w ogole to ten zegarek posiadam i na forum opisywałem
:
Jako, że temat już odkopany, to pokażę nowe Parnisy. Mam nadzieję, że nie było:
:
ostatnio je widziałem, nie są złe.
:
Koperta mi się podoba, w końcu dekiel dobrze rozwiązany, a nie jedna wielka dziura.
Nie jestem do końca przekonany do tarczy, ale ogólnie bym kupnął, tylko niech się cena ogarnie, bo na razie ewidentna nowość
Nie jestem do końca przekonany do tarczy, ale ogólnie bym kupnął, tylko niech się cena ogarnie, bo na razie ewidentna nowość
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Brak wariata na karuzeli i dziury - to wielki plus na początek.
Biały Parnis z czarną datą mnie się podoba.
Biały Parnis z czarną datą mnie się podoba.
:
no nie odrzucaja na pierwszy rzut oka a wrecz wciagaja zeby sie przyjrzec... daje nadzieje na przyszlosc
2 ostatnie z dwoma kolkamy na oko fajne, ciekawe jak w realu wyglada tarcza, bo foty tradycyjnie robione zapackanym kompaktem i klalita z tych fotek nie bije
s
2 ostatnie z dwoma kolkamy na oko fajne, ciekawe jak w realu wyglada tarcza, bo foty tradycyjnie robione zapackanym kompaktem i klalita z tych fotek nie bije
s
:
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2011-10-26, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Fajne, fajne. Czyste, czytelne, eleganckie, w końcu bez miliona bezsensownyc napisów na tarczach. Biały z czarną tarczą (tfuuu - datą) świetny.
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2011-10-26, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
hrg.pl
:
do mnie też, ale się cieszę, że są nowe koperty i wskazówki. Sylwek będzie miał bazy do kolejnych modów
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Tarcze fajnie zrobione. Ale jakoś tak nie śpiewają do MUA. |
do mnie też, ale się cieszę, że są nowe koperty i wskazówki. Sylwek będzie miał bazy do kolejnych modów
Skate or die!