Zastanawiam się nad zakupem Omegi, tylko jestem kompletnie w kropce jeśli chodzi o to, który kolor wybrać. Patrzę tez na to, jak ewentualnie kiedyś będę chciał odsprzedać. Który będzie łatwiej do sprzedaży.
Niebieski uwielbiam, mam wiele zegarków z niebieska tarcza. Białe tez uwielbiam. Omega biała wyglada niesamowicie w realu. Nie mam aktualnie żadnego biała tarczą
Pomocy…
Odpowiedz do tematu
: PILNE: Omega Seamaster 300M biały czy niebieski
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2022-08-08, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2022-08-08, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
:
To białą bierz.
:
Biały
Kupujesz dla siebie czy dla drugiego właściciela …
Kupujesz dla siebie czy dla drugiego właściciela …
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Niebieska
[ Dodano: 2022-08-08, 20:45 ]
A no i powód, no bo ładniejsza jest jak myślę Omega nurek, to jakoś zawsze niebieska mi się wyobrazi
[ Dodano: 2022-08-08, 20:45 ]
A no i powód, no bo ładniejsza jest jak myślę Omega nurek, to jakoś zawsze niebieska mi się wyobrazi
:
johnny_b2, obejrzyj na żywo tak żeby były obie obok siebie i ... nie będziesz miał wątpliwości
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Czarna . Tylko czarna .wygląda obłędnie. (Wiem że nie ma w ankiecie )
:
Daito, proszę rozszerz swoją wypowiedź która?
Oglądałem obie. Obie na ręce, obie są mega. Na białej widać niesamowicie szczegóły. Niebieska była moim faworytem wcześniej
Na marginesie: niebieska jest u mojego sprzedawcy dostepna a biała na zamówienie
[ Dodano: 2022-08-08, 21:06 ]
revolta, nie ma. Czarna odpadła przy konfrontacji z pozostałymi
Oglądałem obie. Obie na ręce, obie są mega. Na białej widać niesamowicie szczegóły. Niebieska była moim faworytem wcześniej
Na marginesie: niebieska jest u mojego sprzedawcy dostepna a biała na zamówienie
[ Dodano: 2022-08-08, 21:06 ]
revolta, nie ma. Czarna odpadła przy konfrontacji z pozostałymi
:
No każdy ma inny gust ,i cale szczęście to wtedy niebieska .
johnny_b2 napisał/a: |
Daito, proszę rozszerz swoją wypowiedź która?
Oglądałem obie. Obie na ręce, obie są mega. Na białej widać niesamowicie szczegóły. Niebieska była moim faworytem wcześniej Na marginesie: niebieska jest u mojego sprzedawcy dostepna a biała na zamówienie [ Dodano: 2022-08-08, 21:06 ] revolta, nie ma. Czarna odpadła przy konfrontacji z pozostałymi |
No każdy ma inny gust ,i cale szczęście to wtedy niebieska .
:
To Marcin biała i ja je muszę w końcu zobaczyć chociaż ceny są szalone i już chyba tylko 10% rabatu a rok temu było 20% bez łaski i wychodziły nowe około 20k teraz już 25k
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, zmartwię Cię. Omega zakazała negocjacji cen. Jubitom nie daje już rabatów. Przy najmniej nie przez neta i telefonicznie
:
To też była moja pierwsza myśl
Chyba dają, ale klientom, którzy już mają u nich trochę historii.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2022-08-09, 07:54, w całości zmieniany 3 razy
Sebastian napisał/a: |
Kupujesz dla siebie czy dla drugiego właściciela … |
To też była moja pierwsza myśl
kornel91, zmartwię Cię. Omega zakazała negocjacji cen. Jubitom nie daje już rabatów. Przy najmniej nie przez neta i telefonicznie |
Chyba dają, ale klientom, którzy już mają u nich trochę historii.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2022-08-09, 07:54, w całości zmieniany 3 razy
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
No to słabo wiem, że wszystko idzie do góry ale wzrost cen Omegi jest bardzo duży.
Oris zresztą też mocno poszedł do góry od ubiegłego roku.
kornel91, zmartwię Cię. Omega zakazała negocjacji cen. Jubitom nie daje już rabatów. Przy najmniej nie przez neta i telefonicznie |
No to słabo wiem, że wszystko idzie do góry ale wzrost cen Omegi jest bardzo duży.
Oris zresztą też mocno poszedł do góry od ubiegłego roku.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
kornel91, Wszystko. Longines Spirit już nie kosztuje 11k tylko 15k
:
No ale tu jeszcze są rabaty wiem, że nasz na początku roku też kosztował z metki 13040 a teraz 14740
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-08-09, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
kornel91, Wszystko. Longines Spirit już nie kosztuje 11k tylko 15k |
No ale tu jeszcze są rabaty wiem, że nasz na początku roku też kosztował z metki 13040 a teraz 14740
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2022-08-09, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91