Odpowiedz do tematu
: Zakup na uhrforum.de
Czy ktoś z kontem na ww. forum mógłby pomóc z zakupem
:
pw
Skate or die!
:
co tam wypatrzyłeś Machu ?
:
Taki jeden budżetowy odważnik z niemiecko-chińskim rodowodem- powinien w tym tygodniu przyjść to pokażę
:
Hej.
Pomoże ktoś w zakupie u niemca
Pomoże ktoś w zakupie u niemca
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Hej, jak potrzeba to pomogę, chociaż niemiecki u mnie kulawy strasznie, a na uhrforum nie pisze, ale konto mam. Nawet udało mi się jeden zegarek kupić. Jak coś pisz na PW o co konkretnie chodzi.
:
qbapiasek, dzięki
Już nie aktualne. Zegar poszedł.
Już nie aktualne. Zegar poszedł.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez qbapiasek 2020-11-21, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Jak coś to pisz do mnie od razu PW, ostatnio zaglądam regularnie na forum więc szybko odpowiem. Zresztą uhrforum też czeszę periodycznie
A co chciałeś brać? vratke royal europe?
A co chciałeś brać? vratke royal europe?
Ostatnio zmieniony przez qbapiasek 2020-11-21, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Będę pamiętał.
Skąd wiesz
qbapiasek napisał/a: |
Jak coś to pisz do mnie od razu PW, ostatnio zaglądam regularnie na forum więc szybko odpowiem. Zresztą uhrforum też czeszę periodycznie
... |
Będę pamiętał.
qbapiasek napisał/a: |
.
A co chciałeś brać? vratke royal europe? |
Skąd wiesz
:
Bo widziałem ogłoszenie...a nic innego ciekawego się dziś nie pojawiło a i taka praca
Dorian06 napisał/a: | ||||
Będę pamiętał.
Skąd wiesz |
Bo widziałem ogłoszenie...a nic innego ciekawego się dziś nie pojawiło a i taka praca
:
A nie chcialbyś dorzucić trochę i wziąć nową?
Dorian06 napisał/a: |
Skąd wiesz |
A nie chcialbyś dorzucić trochę i wziąć nową?
:
Ja mogę dorzucić mniej
pg22 napisał/a: | ||
A nie chcialbyś dorzucić trochę i wziąć nową? |
Ja mogę dorzucić mniej
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Chciałbym.
pg22 napisał/a: | ||
A nie chcialbyś dorzucić trochę i wziąć nową? |
Chciałbym.
:
Sorki, byłem przekonany że one nadal są dostępne w sklepach
:
Odpowiedz do tematu
Jeden czeka tutaj:
https://m.ebay.pl/itm/Vratislavia-Conceptum-Royal-Europe-Vintage-Seiko-Inspired-Watch-Sold-Out/233779139188?hash=item366e529274:g:RJ0AAOSwlIxfrc31
https://m.ebay.pl/itm/Vratislavia-Conceptum-Royal-Europe-Vintage-Seiko-Inspired-Watch-Sold-Out/233779139188?hash=item366e529274:g:RJ0AAOSwlIxfrc31