Yakovlev napisał/a: |
Kuźwa, co Wy z tym B&W?
Dajcie kororowe oba dwa |
A jednak mam kolorowe:
Kuźwa, co Wy z tym B&W?
Dajcie kororowe oba dwa |
Jacobi napisał/a: |
Te rękawice chyba nazywały się " pekari ", miały dziurki i zapinały się na zatrzask c'nie?
http://kalta.pl/pl/p/Reka...ie-i-trwale/178 |
Jacek. napisał/a: | ||
Nazywały się rajdowe, ale wy tam na Woly mogliście nazywać inaczej A pekari bo był taki dziki świń w Zuu. Jak na dzisiejszą politykę to on dość kulturalny był Gbuziec. |
bladerunner napisał/a: |
>>>
... W tym roku 3-go dnia miesiąca sobota była w czerwcu, ale w ubiegłym roku w grudniu, ... <<< |
Jakiś translator do tego jest ? Idę po piwo, bo na trzeźwo nie dam rady. |
bladerunner napisał/a: |
>>>
... Tylko tyle, czy aż tyle masz do powiedzenia w przedmiotowym temacie? Pytanie z oczywistych względów należy potraktować jako retoryczne... <<< |
Tylko bez kwiecistej wymowy. Krótko, prosto, w żołnierskich słowach. |
ALAMO napisał/a: |
(...) Mógłbyś też coś dodać, na przykład : sorry bladerunner, tak mnie wkurzasz że czasami sam się w kozi róg przez to zapędzę. |
Pragnę zauważyć, że przynajmniej 5 ostatnich postów, to jest zaśmiecanie tematu i chciałbym żeby administrator Svedos wyciągnął odpowiednie wnioski |
Pragnę zauważyć, że przynajmniej 5 ostatnich postów, to jest zaśmiecanie tematu i chciałbym żeby administrator Svedos wyciągnął odpowiednie wnioski |
ALAMO napisał/a: |
03/12/2016 wypadał w sobotę, i była to jedyna sobota wypadająca 3. dnia miesiąca w roku 2016. |
Zapomniałeś o wrześniu 2016. Ale może ja miałem jakiś przeterminowany kalendarz. |